0
Domaći fudbal

Slavisa Kokeza (L) and Gianni Infantino (R) Srbija - Kostarika, Serbia - Costa Rica, Samara, Rusija 17.6.1018. Jun 17. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

UDARNE VESTI DANA: Kokeza udario na FIFA, pa mu FIFA uzvratila, u Brazilu ‘požar’ pred Srbiju, nove provokacije Švajcaraca

Objavljeno: 24.06.18 u 23:30

Završetak 24. dana juna meseca označio je i da se nalazimo tačno na polovini odigranih utakmica na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Pobedom Kolumbije nad Poljskom okončano je drugo kolo, što znači da je do sada odigrano 32 meča. Kako će na turniru ukupno biti 64 duela, matematika je prosta – na polovini smo.

A umesto događanja na terenu, pažnja je od petka usmerena isključivo ka arbitrima, tačnije Nemcu Feliksu Brihu, kao i provokacijama švajcarskih novinara. Što se Briha tiče, o njemu su danas pričali Dušan Tadić, legenda domaćeg fudbala Dejan Stanković, zatim Robert Prosinečki, ali je najoštriji u svom sudu bio predsednik FSS Slaviša Kokeza. To je izgleda izuzetno zabolelo čelnike FIFA, pošto su nakon veoma direktnog Kokezinog izlaganja BBC-ju brže-bolje pokrenuli postupak protiv njega, ali i jednog švajcarskog igrača.

No, tri boda Švajcarskoj neće biti oduzeta, pa je našoj selekciji preostalo da pokuša da savlada Brazil i tako prođe dalje, a posao bi mogao da bude nešto lakši, sudeći po „požaru“ koji trenutno „tinja“ u taboru „selekaa“.

A Srbija je dobila jednu izuzetno lepu poruku koja bi mogla da bude „faktor iks“ u meču sa Brazilcima.

Ostale vesti iz Rusije, kao i izveštaje i golove sa utakmica možete pročitati i videti ovde – Mondijal.

Što se Crvene zvezde tiče, ekipa se nalazi u Austriji, a u narednih par dana bi trebalo da Vladan Milojević dobije još jednu opciju na raspolaganju, pošto je Zvezda postigla dogovor sa petim pojačanjem ovog leta.

A direktno iz Austrije za naš portal pričao je Vujadin Savić, i tom prilikom otkrio jednu fantastičnu anegdotu iz Londona, posle gostovanja Arsenalu.

Na temi posvećenoj Crvenoj zvezdi možete videti i ostale vesti, poput načina na koji su zvezdaši išli na trening, kako je trening izgledao, kao i ko je zvezdaše posetio tokom njegovog trajanja.

Zvezdin večiti rival Partizan je danas ugostio bivšeg ljubimca, a kako su reagovali na rano buđenje ujutru možete pogledati ovde. 

Crno-bele je zatekla i jedna tužna vest, pošto je danas preminuo nekadašnji fudbaler ovog tima.

Što se ostalih vesti tiče, iz Rusije nam stižu dva neverovatna snimka – jedan (lepši) u režini Senegalaca, dok su za drugi krivi Nemci, ali i nešto tanji živci Šveđana.

Za kraj, Miloš Teodosić je danas doneo odluku koja bi neke navijače mogla i da razočara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter