0
ATP

SPORT NA TV: Đoković na Čilića za titulu, zatvara se drugo kolo Mondijala

Objavljeno: 24.06.18 u 08:50

I danas nas čeka nekoliko interesantnih sportskih događaja, a pored fudbala, veoma će nas zanimati finale ATP turnira u Kvinsu.

Naravno, razlog je taj što će u njemu igrati Novak Đoković, a protivnik mu biti Hrvat Marin Čilić. To finale na londonskoj travi počinje u 15:30h, a prenos će biti na drugom programu SportKluba.

Na prvom će, nešto ranije, od 13:30h igrati odbojkaši Srbije poslednji meč u grupnoj fazi Lige nacija, a rival će im biti selekcija Kine. Izabranici Nikole Grbića juče su pobedom nad Japanom obezbedili plasman na završni turnir u Francuskoj.

Kada se radi o vrlo praćenom Svetskom prvenstvu, tu se svi mečevi i danas prate na prvom kanalu RTS-a. Program počinje u 14 sati utakmicom između Engleske i Paname, a nastavlja od 17h kada će na megdan izaći fudbaleri Japana i Senegala.

U večernjem terminu od 20h gledaćemo derbi dana između Poljske i Kolumbije kojim se zatvara drugo kolo grupne faze Svetskog prvenstva.

Valja napomenuti i to da će od 16:10h početi prenos trke Formule 1 za Veliku nagradu Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter