0
Domaći fudbal

MILOŠ JOJIĆ U STAROM JATU: Ljubimac navijača posetio crno-bele (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.18 u 14:06

Vezista Kelna posetio je ekspediciju Partizana koja se nalazi na pripremama u Sloveniji.

Danas je nakon četiri godine ponovo bio deo ‘starog jata’, bar na nekoliko sati.

Miloš Jojić posle napuštanja redova vicešampiona naše zemlje, prvo je bio član Borusije Dortmund, a sada brani boje Kelna. Međutim ovaj vezista i danas prati skoro sve utakmice Partizana, u kontaktu je sa ljudima iz beogradskog kluba, a pri odlasku iz Beograda za Nemačku, svratio je do Ptuja, gde su crno-beli na pripremama.

– Meni je bio cilj da odem nedge gde se zna šta je disciplina, gde se zna šta je red i rad i imao sam sreću da sam završio u Nemačkoj. Uopšte mi nije teško da se naviknem. Na dobro se čovek lako navikne, rekao je Miloš za klupski kanal.

Koliko je ozbiljno shvatio ovaj angažman govori činjenica da je savladao nemački jezik za samo par meseci.

– Važno je za svakog igrača da savlada jezik zemlje u kojoj je. Mene su savetovali da je to jedna od nabitnijih stvari. Već posle dve nedelje sam uzeo profesorku i učio sam tri puta nedeljno i vrlo brzo sam ga savladao. Posle šest meseci već sam dao prvi intervju na nemačkom jeziku. Kako godine prolaze, sve mi je bolji. Kod nas je Lamin Dijara je brzo naučio srpski jezik i to nam je bilo interesantno i smešno. Za sve strance je veoma bitno da se prilagode i da bi se ulakše prilagodili, da shvate mentalitet da nauče jezik, kazao je on.

O Partizanu Miloš ima samo lepe reči.

– Ne gledam baš svaku utakmicu, jer nemam vremena, ali pogledam i ko je kako igrao i kakvi su rezultati. Momci su imali dobru i uspešnu sezonu, mada znam da se mnogi navijači neće složiti sa mnom. Osvojili smo kup, igrali smo u Evropi, prezimeli…

Povremeni član reprezentacije, prati našu selekciju na Mondijalu.

– Želja za tim dresom uvek postoji, cilj mi je da se vratim u nacionalni tim. Velika sam im podrška pored malih ekrana, zaklučio je popularni Zeka.

(VIDEO:YouTube/Danas Conference Center)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter