Crveno-beli su sve utanačili sa petim letnjim novajlijom, a posle lekarskih pregleda u utorak sledi potpisivanje ugovora.

Povezane vesti

Spisak letnjih pojačanja Crvene zvezde dolazi do broja pet, a u Beograd sutra, kako saznaje HotSport, stiže novi golman. Crveno-beli su postigli dogovor sa Bodo Glimtom i Norvežani su se posle samo pet meseci za obestecenje malo veće od 100.000 evra rastali sa golmanom Zoranom Popovićem (30).

Iskusni bivši čuvar mreze Vojvodine, Palića i Voždovca u kome je dokazao kvalitet u utorak ima zakazane lekarske preglede posle kojih bi trebalo da stavi paraf na ugovor sa šampionom Srbije do juna 2021. godine.

Zoran Popovic Super liga Srbije, Cukaricki – Vozdovac, 29.10.2017. foto: Pedja Milosavljevic

Posle rastanka sa Damirom Kahrimanom i ostankom u ulozi “rezerve” iskusnog Nemanje Supića potreban je naslednik Milana Borjana, koji ima načelan dogovor sa rukovodstvom da može da napusti klub ukoliko bude imao ponuda posle kvalifikacija u Evropi.

Za sada se raspituju klubovi iz Engleske, Francuske i Belgije pošto je reprezentativac Kanade imao sjajnu prošlu sezonu.

Čim obavi sve formalnosti, Popović bi trebalo da se priključi pripremama u Austriji, gde od juče rade njegove nove kolege Borjan, Supić i Stanković, dok je posle priprema na Zlatiboru omladinac Gordić ostao u Beogradu.