0
Auto Moto

SPORT NA TV: Nova tri mondijalska uzbuđenja, ali dan počinje sa odbojkašima

Objavljeno: 23.06.18 u 08:50

I danas će, naravno, u prvom planu biti utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu, a uz dešavanja u Rusiji, biće i odbojke, ali i Formule 1.

Međutim, dan će ove subote početi odbojkom, i to muškom. Srpska reprezentacija će u okviru vikenda Lige nacija igrati protiv Japana. Izabranici Nikole Grbića na parket izlaze u 10 časova, a prenos će biti na prvom programu SportKluba.

Da napomenemo da će kasnije na istom kanalu ljubitelji Formule jedan moći da gledaju kvalifikacije za VN Francuske. One počinju u 16h.

Kada se radi o glavnim događajima dana, to će i danas biti mečevi Svetskog prvenstva u fudbalu. Već smo se ‘ušemili’ u dnevne termine.

Od 14 časova gledaćemo meč između Belgije i Tunisa, zatim će od 17h na programu biti okršaj Južne Koreje i Meksika koji će suditi Milorad Mažić, dok će u večernjem terminu od 20h aktuelni svetski šampion se ‘čupati’ protiv Švedske.

Tu negde će se ‘ubaciti’ i Novak Đoković koji će od 15:30h igrati svoj meč polufinala Kvinsa protiv Džeremija Šardija, a taj meč biće na SportKlubu 2.

Valja napomenuti da danas sledi rasplet u Svetskoj vaterpolo ligi, finale je zakazano za 19:45h, a i svi prethodni dueli za plasman biće na prvom programu TV ArenaSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter