Novosađani su danas na pripremama remizirali sa ekipom Budućnosti.

Povezane vesti

Rezultat je bio 2:2, a svih četiri pogodaka viđena su tokom prvog dela utakmice.

Na Zlatiboru su se igrači Vojvodine pokazali solidno protiv Podgoričana, ali mesta za napredak uvek ima, to smatra i šef struke Novosađana Aleksandar Veselinović koji je najavio nova pojačanja do početka sezone.

– Danas smo dali šansu svim igračima, kojih zajedno sa omladincima imamo ukupno 20. Igrali smo dva puta po 60 minuta i uočljiv je bio voljno-motivacioni momenat kod svih fudbalera. Mislim da u ovom trenutku i trkački izgledamo veoma dobro, pogotovo s obzirom na to da nam je ovo bio prvi prijateljski meč i to protiv ozbiljnog protivnika. Međutim, ako želimo da budemo na nivou od prošle sezone, a da ni ne govorim o tome da napravimo i nešto više od toga, evidentno je da u najskorijem roku moramo dovesti minimum četvoricu igrača. Jednostavno, to je nešto što je očigledno i smatram da na tome svi moramo vrlo ozbiljno da poradimo, kazao je Aleksandar Veselinović, ali nije želeo da otkriva o kojim se pozicijama radi:

– Zajedno sa rukovodstvom, odredili smo pozicije u timu na kojima su nam potrebni novi igrači, ali sada već ulazimo u cajtnot. Sredina je priprema i današnja utakmica je pokazala da je dovođenje pojačanja urgentno.