7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA PRAŠTANJA: Švajcarci strahuju za Džaku i Šaćirija, otkriven korak koji je preduzela FIFA?! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.18 u 22:54

Prema poslednjim informacijama, švajcarski dvojac sa Kosmeta neće izbeći sankcije FIFA.

A to je na svom zvaničnom Tviter nalogu otkrio urednik sportske rubrike čuvenog švajcarskog lista ‘Blik’ – Andreas Beni.

Kako Beni tvrdi, i zvanično je FIFA pokrenula sudski postupak protiv dvojice švajcarskih reprezentativaca, Džerdana Šaćirija i Granita Džake zbog provokacija kod proslave oba gola tog nacionalnog tima u duelu sa Srbijom.

Podsećanja radi, kod prvog gola je strelac bio Granit Džaka koji je slavio spajanjem ruku u obliku albanskog dvoglavog orla, a isto je to učinio i kod drugog gola Džerdan Šaćiri, kojem se i tada pridružio Džaka.

Odmah je usledila reakcija FS Srbije, odnosno žalba na pomenute poteze Albanaca, ali je FS Švajcarske izašao u javnost sa tvrdnjom da Džaka i Šaćiri nisu dobro postupili, ali da nema razloga ni za sankciju.

0
0

7 Komentara

  1. Smenise Muslina zbog SMSavica aja ga nesto nisam na utakmici video a bio je u sastavu .loptu nije dva puta dotakao niti je. Nekog Svajcarskog igraca cuvao jeste sudjenje bilo tendenciozno ali mi jednostavno nismo znali da pobedimo losi smo bili i to je nasa realnost.Vise srece drugi put ako ga bude bilo.

    0
    0
    Odgovori
  2. @ Anonimni i smrdija glupa – Bolesno je koliko ste vi ste vi, sinovi vašeg tate Franje, opterećeni Zvezdom!? Vodite se maksimom “ Napad je najbolja odbrana “, pa tako vi koji ste uz pomoć Toleta, Kokeze, FSS i sudijske organizacije ukrali 6 prvenstava zaredom, vi koji igrate zatvorene utakmice sve do jedne osim derbija i još samo par takvih, vi koje su sudije samo u ovom prvenstvu častile više od 20 bodova, vi kojima nadoknada traje po 10 minuta odnosno dok nekako ne uvaljate gol najčešće iz nepostojećih penala, vi takvi kojima je moral i poštenje nepoznata kategorija koristite svaku utakmicu pa tako i krađu protiv naše reprezentacije da promovišete vaše nemoralne i bljutave ideje?! Pa potpuno je očekivano od nekog ko navija za uvezeni zagrebački klub Partizan, da se potpiše sa “ smrdija glupa “. Vi ste zlo koje svojim lažima i nemoralom razara srpski sport i društvo. Neka žive Crvena Zvezda i reprezentacija Srbije! Srećno orlovi, nema predaje!

    0
    0
    Odgovori
    • Svaka cast na komentaru prijatelju…samo bojim se da ovi iz komsiluka nece odrasti nikada..jednostavno zaostali su u razvoju…

      0
      0
      Odgovori
  3. Menadžersko-mafijaška reprezentacija je izgubila jer je mali Rudonja morao na teren da „napadnemo“ kada nam je i bod dovoljan. A dečko ima 6 meseci seniorskog fudbala. Selektor jednostavno radi šta mu je rečeno od strane klana velikog vođe.

    0
    0
    Odgovori
  4. ocemu mi sve ovih dana, o ovom fudbalskom susretu napisasmo … ?! pa i neke NEBITNE zene u tumacenje igre i laznu podrsku … dobismo, da se necemu nadamo …. kakva FIFA, spajanje sake i ruku ( sem ocito sporne situacoje oko mitrovicevog penala … sto je u nasoj zvezdinoj ligi ovako sudjenje uobicajeno … mora da je ovaj sudija-svaba gledo zvezdinu ligu … ). utakmicu smo izgubili sto smo los tim sastavili (selektor neko umesti krstajica – fikusa bese) i utakmicu lose odigrali … posle vodjstva, sto par postenih momaka-igraca realno objasnise. ostavimo se gluposti-politike i price … vec se kako valja za brazice spremimo.

    0
    0
    Odgovori
    • Eee pudlico pa zar nemozes ni svjetsko prvenstvo ispratiti a da ne spomenes najveci tim na balkanu…jest ti Zvezda opsesija…ali neka ti je..

      0
      0
      Odgovori
  5. Ne treba se zanositi, vece kazne ce dobiti FSS(navodno zbog navijaca) i Krstajic. Oni koji trebaju najvise, (Svajcarska i sudija) nece biti kaznjeni…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter