4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘NEKAD PROKLETI HAG, DANAS U FUDBALU VAR’: Brutalan odgovor Krstajića na nepravdu putem Instagrama! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.18 u 13:07

Selektor Srbije Mladen Krstajić nije želeo na zvaničnoj konferenciji da govori o odluci sudije Feliksa Briha, ali jeste dan posle meča to ‘nadoknadio’ putem Instagrama.

Krstajić je posle meča i u improvizovanom studiju RTS-a u Kalinjingradu, kao i na konferenciji za medije odbio da komentariše momenat kada je oboren Aleksandar Mitrović od strane dvojice švajcarskih igrača, a dosuđen mu kontrafaul.

Međutim, svaka nepravda boli, pogotovo kada se desi u ovako bitnom momentu na Svetskom prvenstvu. Švajcarska je drugi gol dala iz kontranapada, a do toga ne bi došlo da je Srbija bila ta koja je vodila sa 2:1.

Zato je Krstajić posle prospavane noći odlučio da svoje osećanje podeli sa pratiocima na Instagramu. Uz pet slika prekršaja nad Mitrovićem, ostavio je kratak komentar koji mnogo toga govori.

– Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu. Nekad prokleti Hag, a danas u fudbalu VAR… – napisao je Krstajić.

Nije čest slučaj da se selektor oglašava na ovakav način…

 

A post shared by Mladen Krstajic (@mladenkrstajic20) on

0
0

4 Komentara

  1. Sad treba Krstajic i oni da dokazu da su posebni, ako u to stvarno veruju, nek se ubiju od posla i izadju na teren i pokidaju !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. SELEKTORE MORAO SI DA IGRAS CVRSCE JACE ZASTO SI SE POVUKAO KAD SMO DALI GOL NISI TI KRIV TOLIKO OVAJ SUDIJA JA NEZNAM SVAKA CAST IGRACIMA KAKO GA NISU TUKLI JA BI SAD POVUKAO EKIPU SA SVETSKOG PRVESTVA NEMORAMO DA IGRAMO DESET GODINA I OVAKO NAS KRADU MOJ KOKEZA BOLJE DA SI POVEO DELIJE U RUSIJU DA SE ZNA RED OVOG SUDIJU ZABRANITI ULAZAK U SRBIJU I JOS NESTO ONA DVA SIPTARA AKO IMAJU SRPSKO DRZAVLJASTVO KAO STO PRICAJU ODMAH UZETI NEDO TI BOG DA DODJES SA EKIPOM ZA KOJU IGRAS DA IGRAS PROTIV ZVEZDE PLAKAO BI I KUKAO BI KOSOVO JE SRCE SRBIJE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter