24
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda izabrala, on će biti zamena za Le Taleka! (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.18 u 16:35

Posao je na korak od realizacije, a crveno-beli su poslali pozivno pismo defanzivcu čiji dolazak se ubrzo očekuje u Beogradu.

Tražili su i analizirali mesecima u Crvenoj zvezdi koga da angažuju umesto Damjana Le Taleka na poziciji štopera nakon što je Francuz odlučio da potpiše za Monpelje. Prvi pik je bio Damjan Da Silva (30), koji je nastupao za Kaen, ali su njegovi finansijski uslovi bili „papreni“.

Kako HotSport saznaje, konačan izbor pao je na Rašida Sumailu, 25-godišnjeg štopera iz Gane. On je ponikao u Asante Kotoku, jednu sezonu branio je boje južnoafričkog Mamelodija, odakle se preselio u Kuvajt. Od 2015. godine je u prvoligašu Al Kadisiji, odakle je prešao u Katar, gde je prošle sezone igrao za Al Garafu i na 21 utakmici tri puta zatresao protivničku mrežu.

Posao je izgleda na korak od realizacije pošto su crveno-beli poslali pozivno pismo igraču, a pre toga su sa njegovom menadžerskom agencijom postigli načelni dogovor. Očekuje se u zavisnosti od avioveza da Sumaila dođe u Beograd u ponedeljak ili utorak, nakon čega će uslediti potpisivanje ugovora na dve, uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

Ako sve bude po planu i po pitanju vize, Ganjanin bi trebalo da se sledeće nedelje priključi novim saigračima u Austriji na pripremama. Do sada je za reprezentaciju Gane, pored nastupa za mlađe selekcije, upisao i šest nastupa za prvi tim, od čega je jednom igrao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, i to u pobedi nad Sudanom 3:1 ali Gana nije uspela da se plasira.

(Youtube/ Bosaqer 17)

0
0

24 Komentara

  1. Samo da si se pomucio izracunao bi 35,000000 za godinu u kojoj dug nije smanjen ni dinara a za plate igraca i zaposlenih odnosno svih troskova na godisnjem nivou iznose 10,000000 to kaze Terzic,Stvarno ne shvatam sto ti imas da ga branis kad je ovo prosta racunica,

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo,niko od vas nije ni gledao tog igraca,kao ni ja sto nisam da bi ste pljuvali,cekajte 5 utakmica pa donosite zakljucak,LI Adi isto iz picke materine pa je jedno vreme bio ok u Zvezdi,Gaj takodje iz Africkih zemalja pa je bio dobar,a kladim se da kad su oni dolazili takodje niko od vas kao ni ja nije ni cuo za njih.. druga stvar o smanjenju duga,kralju a ti bi da se za dve godine skine 60 miliona skoro.. pa ne moze,jesmo zaradili 20 miliona ali pitas li se gde su te pare? pitas li se koliko igraca ima koji primaju plate,koliko zaposlenih? koliko se terena pravilo i sta se sve renoviralo i sta ce se sve praviti? Ne valja ti Terza,a pre njega su nam struju sekli na marakani,svaki prelazni rok po minimum tri igraca tuze zvezdu zbog neisplacenih zarada,idu na arbitrazu i napustaju klub uz tuzbe,. ko je napravio transvere pre terze a da su veci od 2 i po miliona? pre nego sto pocnete da kenjate vratite film unazad.

    0
    0
    Odgovori
    • ti da malo poznajes fudbal video bih odmah sve na klipu…nije bitno dal je neko anonimus nego sta moze i sta ne moze…odnosno gde je hendikepiran…gaj je stoper ovaj se smesan…li adi isto tako nije stoper vrlo je atipican na stranu luda glava ali on kao picipevac nikad ne moze da bude ozbiljan stoper, moze bek ili zadnji vezni stoper ne

      0
      0
      Odgovori
  3. Sramota ni igraca ni smanjenje duga a ni para bda ne racunam ali preko 20000000 za godinu ili dan racunamo 1200000 golman i Spaniju 2000000 vezni u krasnodar n1000000 Kanga 1000000 Plavsic 2000000 Boace 500000 ilici 5500000 Grujic 5000000 800000 Adic 2000000OVAJ VEZNI U Valensiju ima ih jos sigurno setice se neko pa ona Gasprom5000000 pa telekom 2000000 pa ostali sponzori pa desetak miliona od uefa velika cifra a dovodimo igrace za dy,,,,,,,

    0
    0
    Odgovori
  4. Sramota Terzic je obecavao KAPITALCE a ovo kapitalci za zonu. Ne moze se u LS sa igracima do 350000.00 EUR .OTVORITE KASICI ILI nemojte da lazete vise i licitirate nekim imenima .

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovaj igrač nije ono što je potrebno zvezdi.
    Zvezdi je potreban igrač koji poseduje čitanje igre da izlazi ispred drugog Štopera i seče napade, igrač sa niskim težištem koji je eksplozivan. Sušta suprotnost od Babić i Savića koju su isti profil igrača koji idu na skok, a ovaj drugi Štoper prati te lopte nakon vazdušnog duela.

    0
    0
    Odgovori
  6. Zvezdini alhemičari dovode još jednog berača banana, samo da bi se ugradili u njegov ugovor, jer ovog novog berača banana, rizikovati i postaviti u tim, je ravno samoubistvu! A, imaju dva vrhunska mlada štopera u Špartaku. Iz Subotice, Dejana Kerkeza i Nemanu Ćalasana, na 100 km od Beograda, a zvezdini alhemičari dovode igrača iz Kotoko junajteda, iz Afrike! Zamislite Kotoko junajted, to je negde na nivozu fk Zaprega, iz Krnje Jele. Na ovaj način ovi alhemičari koji vode Zvezdu, potcenjuju i srpske igrače i zdrac razum navijača Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
    • Matori, Kerkez i Calasan su vrhunski za sad samo za cirkus Kolorado ako zaigra. Pusti ljude neka se kale i dokazu u Spartaku pa ako nesto vrede dobice poziv. Kad budu napredovali bar 50% vidimo se u Zvezdi ako ne mogu u Projsen Minster,Karl Cajs Jenu,Alen ili neki drugi stabilni nemacki treceligas i bog da ih vidi.

      0
      0
      Odgovori
      • Iza pseudonima „Siniša“ krije se neko od ovih vrhunskih „menadžera“ koji vode Zvezdu, u propast, dovodeći svake godine ponekog azilanta iz Afrike, sa dve leve noge! Na svetskom prvenstvu su najbolje afričke reprezentacije, odmah se videlo da čak ni među njima nema kvalitetnog štopera! Kažeš za Kerkeza i Ćalasana da ako budu napredovali bar 50% onda mogu doći u Zvezdu, at ti stručnjak sa PRO licencom, si gledao u Africi ovog azilanta i ti znaš da je on bolji od naših štopera! Ali, ja ti verujem jer kada ti nešto tvrdiš, to je istina, ali za crtać o „Dušku dugoušku“!

        0
        0
        Odgovori
  7. Koje sranje.vidi lika molim te.a kad dodje cekace ga da se adaptija do sledeceg maja.evo ja se javljam za poziciju stopera.ovog cu da stavim u dzep.a tek ime sumaila asocira me na kombinaciju suma ilijev.a ta kombinacija jedva drugo mesto uze ove sezone

    0
    0
    Odgovori
  8. Pih, Zvzdana se upiskila! Kotoko,kotoko, kotoko! Ahahaha, brrrrr!
    Pa vi ni drugo kolo u Evropi necete preziveti, garant. Jest da vam to ja ne zelim, ah!,ali bas pravite tim za kup africkih brodolomaca!
    Napred Partizan!!!

    0
    0
    Odgovori
  9. Ljudi,ovo je zamena za Friponga,nije opcija za startnog stopera.Zamena za Le Taleka ce biti Degenek ili Damian Da Silva

    0
    0
    Odgovori
    • Ne znam sto bi i dovodili ,savic i babić će igrati ne vidim potrebu za nekim zvučnim imenom.Babic je odličan stoper i mora igrati ,pokazao je da je sazreo a i uostalom plaćen je dosta
      Ovaj ako dođje dobrodosao

      0
      0
      Odgovori
      • Da li ti razumeš da, kao što postoje i igraju levi i desni spoljni, isto tako postoje i štoperi, levi i desni. A Babić i Savić, ne mogu biti trajno rešenje, jer su obojica DESNI. Da odigraju u nuždi i prekoj potrebi da, ali to ne može biti rešenje za sezonu sa preko 50 utakmica. A da sada naprasno menjaju poziciju i uče se nečemu, isto tako nije rešenje. Naravno da ni ovaj igrač koga pominju nije igrač za Zvezdu, to se vidi „iz aviona“…

        0
        0
        Odgovori
        • Au momak, al ti nemas pojma o fudbalu a jos manje o igracima Zvezde…Savic je desni stoper jer igra desnom nogom, Babic je levi stoper jer igra levom nogom, kad pametujes tako,bar proveri, jer ocigledno pojma nemas.

          0
          0
    • Ja ne znam sta konkretno tebi nije jasno, lepo kazu da su odustali od silve, zbog finansijskih razloga, ti kažeš doci ce silva. Kako da nam bude dobro kad 90% ne zeli da vidi ono sto jeste, nego ono sto zeli. Nije visnja 25 dinara, nego nema otkup, a ti mozes da tvrdis da je i 100 din.

      0
      0
      Odgovori
  10. ovo je teska sramota i pranje para ! ovaj nije bolji od frimponga ! nije ni za beka a ne stopera….i sve vreme su lagali kao traze nekog stopera a sve vreme je ovaj trebao da dodje….ovaj veze nema

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter