1
Fudbal

FOTO:STARSPORT

ALEKSANDAR KOLAROV: Ovo je kao kad bi nama sudio Crnogorac, kao da mu je odgovarao rezultat

Objavljeno: 23.06.18 u 00:10

Kapiten ‘orlova’ nije bio zadovoljan suđenjem na večerašnjem meču.

Kolarov je izneo nekočiko po njegovom mišljenu veoma čudnih stvari.

Levi bek našeg tima smatra da smo sami krivi za ovaj poraz jer smo iali rezultat koji nam odgovara i koji nas vodi dalje.

– Dobro smo otvorili utakmicu. Znali smo da je Švajcarska dobra. Imali smo sve u svojim rukama. Samo svojom krivicom smo izgubili. Prvi gol smo primili sa 20 metara, drugi iz kontre. Dešavaju nam se neke stvari koje bi smele. Teško je, nama ponajviše, rekao je on odmah nakon meča.

Onda se iskusni igrač osvrnuo na sudiju Briha.

– To što je sudio Nemac bilo bi kao da je FIFA nama poslala Crnogorca. Dao nam je tri žuta kartona, kao da mu je odgovaralo da bude 1:1. Pričao mi je i kako je spasio Matića crvenog kartona. Sve ničije lopte su bile njihove. Ovoliko faulova u napadu nisam video ni u košarci.

Imao je mišljenje i o proslavljanju golova igrača Švajcarske.

– Mi smo iznad tog primitivizma, rekao je Kolarov.

Pred meč poslednjeg kola, naš kapiten smatra da imao šanse za prolaz dalje.

– Ovo je turnirsko takmičenje, nema mnogo vremena za razmišljanje. Važno je da izvučemo pouke i psihološki se vratimo na pravi put. Imamo četiri, pet dana. Dok postoji jedan posto šanse, borićemo se da prođemo dalje.Mi se nećemo predavati. Tri boda danas bi nam mnogo značila, ali znali smo da i ovo može da se desi. Nemamo šta da izgubimo protiv Brazila, ići ćemo na pobedu. Biće teško, ali videli smo da je na Svetskom prvenstvu sve moguće.

Na samom kraju Kolarov se zahvalio navijačima na podršci i dao obećanje pred poslednju utakmicu u ovoj fazi.

– Garantujem da je ekipa dala sve od sebe, nije rezultatski zaveršeno kaklo smo hteli ali daćemo sve od sebe da se iskupimo, završio je priču Kolarov.

0
0

1 Komentara

  1. Trebalo je malo ranije da se misli o tome. Pa svakom je jasno da tzv nemacke zemlje imaju svoj zajednicki sentiment i stvarno je to isto kao kad bi nama sudio Crnogorac.Dobro je to Kolarov primetio…. FSS je ranije mogao da barem da prigovor na tu odluku, ako nista a ono zbog pritiska na kretena da ne moze bas sve da radi sta pozeli! Eto nam ga sad. Da smo osteceni jesmo ai kod proslave golova je morao njima dati zute kartone. U pripremi za sudjenje ovog meca morao je znati nacin kako kokoga moze da provocira, posebno na nacionalistickoj i politickoj osnovi. Sad zaista zelim da vidim kako ce ta bajna ,pravednca FIFA da odreaguje po svim pitanjima na ovom mecu. Najmanje stese moze zahtevati je da se kazne min. utakmicom neigranja ai uz veliku novcanu kaznu. Sto se rezulteta tice,nazalost, to je arhivirano.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter