1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Danas ponovo igra Srbija i sve ostalo je nebitno…

Objavljeno: 22.06.18 u 08:47

Bogat sportski dan je pred nama, ali je samo jedan događaj u centru pažnje, duel Srbije i Švajcarske na Mondijalu u Rusiji.

Možda i najvažniji meč za ‘orlove’ igra se danas od 20 časova na Svetskom prvenstvu. Srbija ‘ukršta koplja’ sa Švajcarskom, a pobeda je sigurno vodi u osminu finala. Naravno, ‘sajdžije’ su protiv Brazila pokazale koliko znaju i umeju, te nas čeka pravi derbi. Nažalost, utakmica je poprimila i neke nefudbalske stvari, ali nadamo se da će one ostati u senci spektakla, tačnije da ih neće biti. Prenos utakmice je na prvom programu RTS-a od 19.50.

Pre duela naše reprezentacije na programu su još dve utakmice. Od 14 časova u našoj ‘E’ grupi sastaju se Brazil i Kostarika. Posle njih će u ‘D’ grupi na teren Nigerija i Island od 17 časova.

Kada je reč o ostalim programima na Sport klubu dan otvaraju odbojkaši Srbije protiv Kanade u Ligi nacija od 10 časova. Pobeda je potrebna ‘orlovima’ ako žele da se plasiraju na završni turnir. Posle odbojke sledi tenis sa Kvinsa, a Novak Đoković bi na teren trebalo da izađe oko 16 časova. Treći program Sport kluba donosi fudbal na pesku.

Arena sport je i dalje u znaku vaterpola. Danas se igraju polufinala Svetske lige, termini su 18 i 20 časova, baš u vreme fudbala.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter