4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR NIJE IZDRŽAO: Suzne oči Mladena Krstajića obišle su svet! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 22.06.18 u 22:37

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije vrlo emotivno je podneo gromoglasno izvođenje himne Srbije pred početak meča u Kalinjingradu.

Može se pričati o stručnosti Mladena Krstajića, ali mu se ne može osporiti privrženost Srbiji koju je pokazao i tokom intoniranja himne ‘Bože pravde’ u Kalinjingradu.

Himna se pevala možda kao nikada do sada, a emocija se videla i u suznim očima selektora Krstajića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Liku i delu, kao i ovoj reakciji srpskog selektora dive se i širom sveta, pogotovo oni koji znaju njegovu životnu priču.

FOTO: Twitter / Cory Jensson

Evo kompletne fotogalerije sa terena na stadionu u Kalinjingradu i kako je utakmica izgledala iz ugla objektiva fotografa:

0
0

4 Komentara

  1. Dobro je da su se strani treneri i klubovi izjasnili ko koga hoće da uzme i očigledno su zatražili da se naši fudbaleri malo prištede… takoreći da neigraju, pa su lepo odmarali. Svako treće dodavanje je bilo- dodati loptu protivničkom timu, nisu ih driblali, nisu im smetali u njihovoj igri, niti su među njih ušli dok su se dodavali (protivnički igrači)…. Samo Mitrović, golman Stojković i Ljajić nisu znali da ne treba da igraju, pa su se mučenici trudili i igrali za sve! Kada su ušli posle pouvremena, naši fudbaleri su imali „očitanu bukvicu“. Bez imalo sreće i poleta su se vratil na teren… Sada razumem zašto su naši fudbaleri traženi u stranim klubovima, a na svetskom prvenstvu – glavna bruka! Verovatno im je tako naređeno da igraju inače će im karijera biti upropaštena, a ovaj mamlaz će da digne lovu za ovu bruku i podeli sa Savezom! Prodali su sve nas! A ovi što su išli u Rusiju da ih bodre – ispali budale!

    0
    0
    Odgovori
  2. Cime je ovaj zasluzio da slusa himnu na svetskom prvenstvu???? Oterali Muslina zato sto nije hteo da slusa mafijase i postavili ovo tele… koje nema pojma o trenerskom poslu…. igraci su poginuli na terenu veceras, ali taktika, postavka igraca…. kao da je igrao partizan, ili neki klub iz trece lige…. a sudjenje da ne komentarisem… sramota da se nisu vise bunili za onaj penal… koji je cist kao suza… da su se bunili vise i trazili da se gleda snimak, mozda bi nesto i iskamcili…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter