0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN KRSTAJIĆ: I Brazil ima mane! Provokacije? Ja sam čovek iz sporta…

Objavljeno: 22.06.18 u 23:45

Selektor Srbije Mladen Krstajić nije želeo da komentariše provokacije švajcarskih fudbalera, baš kao ni odluke sudije Feliksa Briha.

Krstajić je na konferenciji za medije posle utakmice i porazao od Švajcarske rezultatom 2:1 dobio pitanje da prokomentariše suđenje i situaciju iz 72. minuta kada Feliks Brih nije dosudio penal za Srbiju.

– Nije moje da komentarišem kako je sudija odradio svoj posao. Ostaje na vama da vi procenite njegovu odluku – rekao je Krstajić.

Nije želeo ni da kaže nešto više o provokacijama i slavlju Granita Džake i Džerdana Šaćirija.

– Nemam komentar na to. Nisam čovek koji se bavi time, ja sam čovek iz sporta, takav ću i da ostanem.

Selektor je želeo da govori samo o fudbalu.

– Dobro smo otvorili, poveli smo, ali smo znali da nas čeka teška utakmica. Bilo je dobrih napada na obe strane. Prvo poluvreme je bilo onako kako smo želeli – rekao je Krstajić posle utakmice.

Ali, sve se okrenulo u nastavku meča.

– Primili smo brzo naivan prvi gol, utakmica je dobila drugi tok. Pokušali smo da rizikujemo i da dobijemo utakmicu jer znamo da poslednju igramo sa Brazilom. Primili smo gol iz kontre i sada znamo šta nas čeka – poručio je selektor Srbije.

Krstajić se ne predaje, čak iako je Srbiji za prolaz u osminu finala potreban trijumf protiv Brazila u trećem kolu.

– Ima i Brazil svojih mana, bez obzira što su, po meni, glavni favoriti na Svetskom prvenstvu. Videli smo rezultate na takmičenju, da favoriti mogu da izgube. Potrebno je da se što bolje vratimo i spremimo za poslednju utakmicu – istakao je Krstajić, koji se zahvalio navijačima na sjajnoj podršci.

Na kraju se zahvalio navijačima.

– Hvala navijačima koji su došli iz Srbije, Republike Srpske, Cre Gore, kao i Rusima. Nažalost rezultat je takav kaka je i žao mi je i zbog njih – rekao je selektor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter