9
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KALKULACIJE: Evo kako Srbija može do osmine finala

Objavljeno: 22.06.18 u 22:22

Naši igrači sami sebi zakomplikovali su situaciju na Mondijalu.

Poraz od Švajcarske, poslao je ovu ekipu na ‘ispit generacije’.

Selekcija Srbije nakon poraza na ovom meču nalazi se na trćoj poziciji, sa tri osvojena boda u grupi E iza selekcija Brazila i Švajcarske koje imaju po četiri osvojena boda. Naš tim u poslednjem kolu čeka meča protiv Brazila, gde smo sami krojači svoje sudbine. Pobeda na ovoj utakmici Srbiju vodi u osminu finala, dok je sve ostako domen kalkulacija.

Ako ipak nama za rukom ne pođe da pobedimo Nejmara i ekipu, čak bi i remi bio dovoljan, ali uz mali uslov. U tom slučaju naša selekcija zavisila bi od rezultata ne meču između Švajcarske i Kostarike. Da bi Srbija prošla dalje Kostarika bi morala da pobedi Švajcarsku sa dva gola razlike. Podsetimo ova selekcija još na prvenstvu nije postigla pogodak i već ima spakovane kofere, tako da je ovakav epilog malo verovatan.

0
0

9 Komentara

  1. Svi koji pljuju nasu reprezentaciju i svi koji pljuju sve sto ima veze Srbijom mogu slobodno da idu tamo gde im je bolje, sto ih vise ode nama koji volimo sve ovo ce biti bolje.Samo neka idu sto pre.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na zalost nemamo mi ono sto Hrvati imaju, i sto ovi spricani Kosovari imaju, milion puta su me razocarali i sada definitivno ne zelim vise nikada da gledam Srpsku Fudbalsku Reprezentaciju, i ako ste se borili, vi ste supci jedni koje pobedi Saciri i par siptara, kukao bi na sav glas

    0
    0
    Odgovori
  3. Srbija bez pravog selektora i basuza na golu neće ići dalje,nije kasno još :
    selektor da podnese ostavku a basuza koji je kriv za oba gola poslati u zaborav ,,zauvek“

    0
    0
    Odgovori
    • Budalo napacena……izvadio je dva cista gola a onaj koji je odskočio je mitrovic….pacenice obicni idi gledaj zvezdu al na zalost ne mozes ih gledati u dresu reprezentacije jer Il ih nema Il su totalno periferni likovi

      0
      0
      Odgovori
    • E MUTO PA STOJKOVIC ODBRABNIO 3 GOLA.ZASTO PUSTA RADONJICA KOJI NE ZNA GDE TERA ZASTO OD STARTA KOSTICA UMESTO LJAJICA.SAMO MU FALI JOS RODA KRSTAJICU KOME SU GANI DONELI DOBRO?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter