Fudbaleri Srbije od 20 časova u Kalinjingradu igraju meč 2. kola ‘E’ grupe na Svetskom prvenstvu u Rusiji protiv Švajcarske.

Povezane vesti

Za nas meč odluke, ali i za Švajcarce. Pobeda ‘orlove’ vodi u osminu finala Svetskog prvenstva, dok remi i poraz bi samo zakomlikovali stanje u ‘E’ grupi. Naši fudbaleri imaju samo jedan cilj, pobediti protivnika i ostaviti pre svega provokacije Albanaca iz redova ‘sajdžija’ po strani.

Sam selektor Mladen Krstajić je rekao da ekipu i njega politika ne zanima, da Srbija bude spokojna, da će njeni fudbaleri učiniti sve da pobede protivnika. A, u kom timu će ‘orlovi’ izaći na travanti tepih stadiona u Kalinjingradu.

Na golu promene sigurno neće biti, gol crta je rezervisana za Vladimira Stojkovića, baš kao i poslednja linija za ‘četvorku’ Ivanović – Tošić – Milenković – Kolarov. Čini nam se da ni na sredini terena neće biti promena, te će igru protivnika kvariti Nemanja Matić, Luka Milivojević biti veza između odbrane i napada, a razbijač Sergej Milinković-Savić.

Jedinu moguću promenu vidimo po krilima, desno će sigurno Dušan Tadić, ali bi levo umesto Adema Ljajića sada mogao brži Filip Kostić. Najopasniji po gol Comera biće Aleksandar Mitrović.

Projektovani sastav: Stojković – Ivanović, Tošić, Milinković, Kolarov – Matić, Milivojević, Milinković-Savić, Tadić, Kostić – Mitrović.