1
Fudbal

ŠVAJCARCE JE OSTAVIO BEZ REČI: Miralem Sulejmani rekao za koga će navijati u petak

Objavljeno: 21.06.18 u 11:29

Povremeni reprezentativac naše zemlje izjasnio se za koga će navijati na meču Srbije i Švajcarske.

Bilo je pokušaja da i ovog momka isprovociraju Švajcarci, kao što rade danima iza nas, ali im to nije prošlo ni ovog puta.

Sulejmani koji od 2015. godine igra u Švajcarskoj i nosi dres Jang Bojsa govorio je za tamošnje medije pred duel ove dve selekcije na Mondijalu.

– Švajcarci imaju dobar rezultat iz prve utakmice protiv Brazila. To je prva utakmicana turniru, uvek najteža, Švajcarska ima dobar tim i remi protiv brazila možda nije veliko iznenađenje, počeo je Miralem.

Prokomentarisao je i duel ‘orlova’ i Kostarike.

– Što se tiče pobede Srbije protiv Kostarike, mislim da smo igrali veoma dobro, ofanzivno… Pobeda je dala igračima samopouzdanje, istakao je napadač Jang Bojsa.

Brzonogi igrač upitan je za koga će navijati.

– Naravno da ću navijati za Srbiju. Srbija je po mom mišljenju favorit, volim svoju zemlju svim srcem, gledam svaku utakmicu i navijam za ‘orlove’, kazao je Miralem.

Kao največi adut Srbije na ovoj utakmici, on vidi.

– Mislim da je najjači adut Srbije timska igra, zajedništvo… Imamo mnogo individualaca, koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. U kontaktu sam s mnogim igračima, igrao sam sa dosta njih, zaključio je Sulejmani.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter