0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN KRSTAJIĆ: Politika me ne zanima, igrači će sutra sve pokazati a Srbija neka nam bude spokojna

Objavljeno: 21.06.18 u 09:51

I Mladen Krstajić je odrao konferenciju za medije povodom duela sa reprezentacijom Švajcarske.

Nakon Vladimira Petkovića, pred medije je stao i Mladen Krstajić, ali za razliku od prethodne konferencije, švajcarski novinari su smeli da postavljaju pitanja.

– Što se tiče vetra i kiša i nevremena, mi u Srbiji smo navikli na sve nepogode. Nećemo imati problem sa tim. Imamo uslove kao iz bajke u Svetlogorsku. Uspeli smo da napravimo odličnu atmosferu. Imamo igrače koji su nosioci igre u velikim klubovima. Pokazali su da su ponos Srbije, izjavio je Mladen Krstajić.

Krstajić je otkrio da je njegov tim spreman za jednu veliku utakmicu kakva će biti ona sutra u Kaljiningradu.

– Pored mene sedi legenda Mančestera, u svlačionici se sprema drim tim. Nemaju oni problem da izađu pred 60.000 ljudi. Veoma smo srećni i zadovoljni što smo obradovali narod. Veliki je uspeh što smo se plasirali na Mondijal. Srbiji mogu da poručim da bude spokojna. Igrači će pokazati želju, volju i pamet.

Selektor Srbije je najavio i promene u postavi, ali nije hteo da otkriva o kome se radi.

– Biće nekih taktičkih promena, ali nećemo odstupati od sistema igre. Garantujem vam da ćemo dati sve od sebe. Bićemo agresivni i raspoloženi i poštovaćemo fer-plej.

Potom se Mladen Krstajić osvrnuo i na snage kojima raspolaže sutrašnji rival Srbije.

– Taktički su potkovani, igraju dugo zajedno. Znamo šta su im vrline i mane. Dobro smo ih prostudirali. Biće žestoko, rekao je selektor Srbije, a zatim nastavio o podršci koju očekuje:

– Osećamo se kao u Srbiji. Zahvalio bih se Rusima u Samari koji su nas bodrili. Moram da budem iskren svi smo navijali za Rusiju protiv Egipta. Na video klipu se vide samo igrači, ali i mi iz stručnog štaba smo navijali.

Kao ni Vladimi Petković, ni Krstajić nije želeo da govori o situaciji vezanoj za švajcarske reprezentativce sa Kosmeta, i provokacijama.

– Politika me ne zanima. To sam rekao 100 puta, i ovo je 101. put.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter