10
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda odustaje od skoro završenog pojačanja

Objavljeno: 21.06.18 u 10:29

Igrač koji je viđen kao jedan od kostura tima, ipak neće na Marakanu.

Dogovor klubova nije moguć pošto je poslednja ponuda odbijena, a crveno-beli se okreću drugim igračima

Činilo se da će treći put uspeti da Crvena zvezda dovede Gorana Čaušića, a kako saznaje HotSport klub je na korak od odustajanja od završne misije pošto je Arsenal iz Tule odbio poslednju ponudu za obestecenje. Suma je bila dobra pošto vezisti sledećeg juna ističe ugovor i prošle sezone je iz Osasune na nagovor trenera Miodraga Grofa Božovića došao bez obeštećenja. Pored dogovora sa vezistom pre nekoliko dana i zatezanja Rusa u redovima šampiona Srbije se polako okreću novim rešenjima.

U ovakvoj konstalaciji tima potreban je jedan izraziti „plejmejker“ i crveno-belima su ponuđena dva ekstra stranca sa sjajnim karakteristikama iz Evrope i Južne Amerike. Njihova cena nije mala što svakako podiže rampu, ali su u klubu svesni da će za mečeve sa Apoelom, pošto se očekuje eliminacija Spartaksa iz Letonije biti potreban „džoker“. Izbor sledi i uklapanje u finansije…

0
0

10 Komentara

  1. @zair
    Ne brini, vi ove godine Evrope videti necete! Mislim one prave fudbalske, a mozete malo prosetati do Kiprakod Cece na kaficu i evocirati Arkanove u uspomene! Ovaj tim Zvezde je raspad i od njega samo naivni mogu ocekivati neki rezultat,pogotovu kad Tersman zavrsi naum sa prodajama Pesica i Radonjica, po meni jedine dvojice pristojnih igraca!
    Anyway, mozemo samoda mastamo da cemo za deset godina u nasoj Zvezdi videti igrace kova Boacija i Kange. TI igraci strasno kostaju i njih je samo blagi prolecni sibirski povetarac doveo iz Mordovije zahvaljujuci cenjenom maestru Grofu Bozovicu! Ali, jedan je Grof i to samo moze on, drugi niko! Ponavljam-niko!

    0
    0
    Odgovori
  2. недостајао нам је играч разбијач на средини терена који ће разбити бункер у купу против Мачве и Цска у Европи.Не видим фда је Мелег такав играч.зна ли неко поуздано да ли управа ради да покуша довести таквог играча

    0
    0
    Odgovori
  3. Alhemičari koji još uvek vode Zvezdu, nisu nikada čuli za Mileta Savkovića, rođenog Beograđanina, koji trenutno igra u Spartaku, jer da su čuli za njega ne bi se raspitivali za Čaušića. Takođe nikada nisu čuli za svog omladinca Simića, koji trenutno igra u Zemunu. Ovo je dokaz da Zvezda, odnosno alhemičari koji su trenutno u Zvezdi, ne računaju na svoj podmladak. Oni igrače iz podmlatka uglavnom šalju na „pozajmice“, u Dolinu, iz Padine, ili u Turbinu, iz Vreoca, ili ih jednostavno otpuste! Možda će jednoga dana doći neki malo odgovorniji ljudi u Zvezdu, umesto ovih današnjih alhemičara!

    0
    0
    Odgovori
  4. да ли је ђуричић и званично представљен у новом клубу у италији?

    0
    0
    Odgovori
  5. Slažem se mada je Čaušić strašan igrač, i zamenio bi Krstičić jer mislim da na njemu Zvezda može da zaradi a tražiće ga italijani. Nebi bila greška da se dovede

    0
    0
    Odgovori
  6. Svaka čast za tekst, stvarno se treba malo uozbiljiti sa pojačanjima na inostranom tržištu po pitanju izrazitog pleja I centarfora ako se misli dogurati što dalje u kvalifikacijama lige šampiona. Nije poenta imati samo domaće igrače jer stranci prave razliku. Obećao je direktor dva top stranca umesto Kange I Boaćija.

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si za Kangu i Boačija! Oni su pravili razliku na terenu i bili su bolji za 30% od bilo kojeg našeg igrača! Kanga je bio plej i nije imao ni jednu asistenciju niti postigao ni jedan gol u 6 utakmica (540 minuta) grupne faze lige Evrope, a „nemilosrdni strelac iz penala“ Boaći, je postigao samo jedan gol i nije imao ni jednu asistenciju u 6 utakmica (540 minuta) grupne faze lige Evrope! Toliko o njihovom mizernom učinku! I znaš li gde su sada ta dva nekadašnja zvezdina „kapitalca“?! Kanga je rezerva u Sparti, iz Praga, a Boaći je rezerva u prosečnom kineskom prvoligašu fc Džianing Suningu (izvor: http://www.soccerway.com).

      0
      0
      Odgovori
      • Ti si ocito pratio valtepor…spominjes nekih 540 min ako neko nije dao gol pa ih ponizavas.. najvece zvezde fudbala poput Ronalda i Mesia vezali au 5-6 utakmica bez gola pa im niko nije rekao da neznaju igrati fudbal.ipak ti si jedan mali navijac jednog malog kluba tesko je tebi to shvatiti

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter