0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEST ZA GROBARE: Partizan počinje prodaju sezonskih ulaznica, evo koliko koštaju i kako će izgledati (FOTO)

Objavljeno: 20.06.18 u 19:26

Prodaja sezonskih ulaznica za utakmice Fudbalskog kluba Partizan u narednoj sezoni kreće 25. juna.

Partizan je i ove godine dao popularne cene sezonskih karata, a prošlogodišnji vlasnici će imati pravo na popust. Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti sezonsku ulaznicu za sezonu 2017/2018 na uvid. Cena za njih biće umanjena za 500 dinara.

Ulaznica za južnu tribinu koštaće 2.500 dinara, za bočne delove istočne i zapadne tribine 5.000, a centralne delove 6.000 dinara.

Ulaznice će važiti za sve evropske kvalifikacione utakmice, prijateljske susrete na stadionu u Humskoj, prvenstvene uključujući i ‘večiti’ derbi, kao i pravo preče kupovine za grupnu fazu Lige Evropa ukoliko se Partizan tamo kvalifikuje.

Takođe, dečije ulaznice koštaće upola jeftinije, a naravno u prodaji će se naći i mesta u loži. Za bočnu stranu Istoka potrebno je izdvojiti 50.000 dinara, centar Istoka i bok Zapada su 60.000 dinara, a centar Zapada 70.000 dinara.

Sezonska ulaznica za ložu važi za sve utakmice FK Partizan na stadionu u Humskoj

Broj loža je ograničen i mogu se kupiti samo u prostorijama kluba, dok će sve ostale sezonske karte se prodavati i izdavati još i na prodajnom mestu kompanije Tiketlajna na Novom Beogradu.

FOTO: FK Partizan
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter