10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda završila veliko pojačanje!

Objavljeno: 20.06.18 u 19:16

Ostaje samo da igrač sutra posle završenih lekarskih pregleda potpiše ugovor na tri godine sa šampionom Srbije.

Ostao je završni korak do novog pojačanja Crvene zvezde, a kako saznaje HotSport Milan Jevtović sutra bi trebalo da postane zvanično igrač šampiona Srbije. Detalji su utanačeni proteklih dana i ostaju samo jos sitne formalnosti pre potpisa ugovora. Bivši krilni napadač Borca, Boda, Rozenborga i Antalije odradiće lekarske preglede i planirano je da saradnja sa crveno-belima traje do juna 2021. godine.

Jevtović je dobio ponude Rozenborga i Malmea, ali je ostao čvrsto pri stavu od pre nekoliko meseci da posle napuštanja Turske dođe u ‘Ljutice Bogdana’ i posle Borca igra u istom dresu sa kumom Brankom Jovičićem, što je i sam za HotSport najavio.

Rukovodstvo Crvene zvezde posle golmana Zorana Popovića utanačilo je još jedan bitan posao, a ostaje da se izabere i štoper u narednih nekoliko dana. Dva stranca su u trci i sve se čini da se do petka reši rebus, pošto ekipa dan kasnije odlazi na završne pripreme u Austriju.

0
0

10 Komentara

  1. Nije tačno! Najslabiji deo tima su afro-fanatici koji vode Zvezdu! Kada se samo setim kakve su samo „gromade“ od igrača doveli, za svog mandata, u Zvezdu! Samo krš i lom! Svi su bili najavljeni kao spasioci, kao „kapitalci“! Setimo se ovih „gromada“, Onjilo, Mbođ, Matos, Parker, Aučo, Frimpong, Edson, Fibel, Viveiros, Ruiz, Kanga, Boaći, Mouče, Rikardinjo i sada ovaj najnoviji „kapitalac“ sa unapred obezbeđenim mestom u timu, izvesni Ben Muhamed, standardna rezerva iz Olimpijakosa! Ipak se ne može poreći da ovi afro-fanatici ipak nešto znaju, a to je kako da se „ugrade“ u ugovore ovih „kapitalaca“!

    0
    0
    Odgovori
  2. STOPERI SU NAJSLABIJI DEO TIMA.OBOJICA NE ZNAJU DA IGRAJU SA LOPTOM.SAMO ODBIJANJE,A MORA STOPER KOJI ZNA DA IZNESE LOPTU DO CENTRA.POSLEDNJI TAKAV JE BIO BELODEDIC A DANAS JE TAKAV TIP PIKE IZ BARCELONE.

    0
    0
    Odgovori
  3. убиједите марина.да смо га довели остало би нам само још у додбрани .треба нам играч и по љевој страни и странац десетка

    0
    0
    Odgovori
  4. OVA DVA KOMENTARA SU STO POSTO TACNI DOVEDITE DESETKU I SPICA AKO MISLITE NESTO PROTIV APOELA UZELI STE VEC TRI MILIONA EVRA KUPUJ TERZICU OZBILJNO NESTO A NE SVE U SREDINU

    0
    0
    Odgovori
  5. OVA DVA KOMENTARA SU STO POSTO TACNI DOVEDITE DESETKU I SPICA AKO MISLITE NESTO PROTIV APOELA UZELI STE VEC TRI MILIONA EVRA KUPUJ TERZICU OZBILJNO NESTO A NE SVE U SREDINU

    0
    0
    Odgovori
  6. Hajde dovodite ta dva strana top pojačanja na poziciji pleja i devetke. Hajde malo ozbiljnosti u prelaznom roku. Obećali ste dva top pojačanja, zamena za Kangu i Boaćija.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne verujem da će doći. U napadu došao Stojiljković, tu je Pešić tako da od dolaska napadača nema ništa. Na OM je došao Meleg, u nekim varijantama i Krstičić tu poziciju može da odigra tako da ne verujem da će dovoditi. Dovešće samo štopera stranca…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter