0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Posle Luke Adžića, još jedan bivši igrač Crvene zvezde potpisao za Anderleht (FOTO)

Objavljeno: 20.06.18 u 20:27

Pregovori su trajali nekoliko nedelja i završeni su potpisom za slavni klib iz Brisela, koji će u ekipi imati dva bivša igraca Crvene zvezde.

Belgijski gigant je angažovao još jednog Srbina za novu sezonu, posle Luke Adžića danas je novi član Anderlehta postao bivši igrač Crvene zvezde. Kako saznaje HotSport, Ognjen Vranješ (28) je posle odlične sezone u AEK-u iz Atine i čekanja da dva kluba utanače obeštećenje potpisao ugovor u Briselu u društvu svog menadžera Srđana Jeremića.

Dve strane su sklopile angažman i šampionu Grčke pripada obestećenje u visini od 3,5 miliona evra plus binusi, dok se reprezentativac BIH obavezao na ugovor do juna 2022. godine.

Novo rukovidstvo je veoma ambiciozno sa ciljem povratka Anderlehta u Ligu šampiona, a primaran cilj je da se u novoj sezoni osvoji titula. Vranješ menja Uroša Spajića, koji je prodat nedavno Krasnodaru i tokom karijere je branio boje Borca iz Banja Luke, Crvene zvezde, Napretka, Šerifa, Tomska, Elaziga, Gacijantepa, Sportinga iz Hihona i Krasnodara. Za najbolju selekciju iz ‘komšiluka’ upisao je 33 meča i standardan je od dolaska na kormilo Roberta Prosinečkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter