0
Fudbal

BRAZILCI ODGOVARAJU: Pogledajte, Nejmaru nije ništa! (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.18 u 18:10

Nakon snimka na kom se vidi da je Nejmar juče napustio trening šepajući, Brazilci odgovaraju današnjim snimkom sa treninga i tvrde da je njihov najbolji igrač potpuno zdrav.

Fudbaler Brazila Nejmar vratio se danas treninzima nacionalnog tima, dva dana pred utakmicu protiv Kostarike na Svetskom prvenstvu.

Nejmar se pridružio ostatku tima na treningu u Sočiju, dan nakon što je napustio trening zbog bolova u desnom zglobu.

Trening Brazila je bio zatvoren za medije, ali je Fudbalski savez te zemlje saopštio da je Nejmar ‘normalno učestvovao u aktivnostima tima’. Takođe, objavljene su i fotografije na kojima se vidi kako Nejmar dodiruje loptu desnim zglobom.

Brazilski savez je juče naveo da je Nejmar još od petka i utakmice protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu osećao bol u desnom skočnom zglobu.

Brazil je u prvom kolu Grupe E odigrao 1:1 sa Švajcarskom, a u petak igra protiv Kostarike. Reprezentacije Brazila i Švajcarske imaju po bod, odnosno dva boda manje od Srbije koja je porazila Kostariku na početku šampionata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter