Fudbaleri Crvene zvezde dobili su protivnike u prvom i drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Povezane vesti

Opšti utisak zvezdaša je da je srpski šampion imao sreće i da letonski Spartaks i kasnije kiparski APOEL nisu neprelazni rivali. To mišljenje deli i trener Vladan Milojević.

– Počećemo sa zvaničnim utakmicama i to je ono najlepše. Znamo svi da je pripremni deo najteži – rekao je Milojević na Zlatiboru, gde se ekipa nalazi na pripremama.

– Svake godine bismo da izbegnemo daleka putovanja, gde vremenski uslovi u ovom periodu nisu pogodni za fudbal. Poštujemo protivnika. Prvaci su svoje zemlje, ali razmišljamo o sebi, da se mi dobro pripremimo. Njihova prednost je možda što su u takmičarskom ritmu. – Može to tako da se gleda, ali i mi ćemo do tada imati četiri test utakmice u Austiji, Nadam se da ćemo da budemo apsolutno spremni – zaključio je Milojević.

Strateg Zvezde otkrio je interesantnu stvar koju je otkrio saradnicima pre samog žreba u Nionu. Predosetio je da će Zvezda izvući par Suduva – APOEL.

–  Od trenutka kada sam ugledao ovaj par na ekranu imao sam osećaj da ćemo njih izvući, to sam i rekao ljudima oko sebe. Ne bih se bavio ocenama, već sam rekao da su sve ekipe dobre i da ćemo za svaku morati da se ozbiljno pripremimo. Ići ćemo korak po korak, najpre ćemo sve misli usmeriti na Spartaks – podvukao je Vladan Milojević.