Danas je okončana prva runda Mondijala, a dan je obeležilo nekoliko interesantnih vesti.

Povezane vesti

Kao što verovatno već znate, Mondijal u Rusiji je u punom jeku, našu reprezentaciju očekuje susret sa Švajcarcima, a na njihove provokacije odgovorio je Luka Milivojević, nakon čega je, nažalost, zaboravio da baci mikrofon… (ukoliko ne razumete šta to znači, narodski rečeno, odgovor Milivojevića je bio savršen).

A na meti pisanja medija našao se ponovo Nikola Milenković i njegov višemilionski transfer.

Crvena zvezda je danas i definitivno saznala da neće sve ići po planu kada je pravljenje novog tima u pitanju, pošto je jedan od fudbalera koje su navijači žarko želeli i defintivno odbio crveno-bele, ali su sa druge strane srećni jer su saznali imena rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Predstavljanje rivala, komentare stručnog štaba na žreb, ali i ostale vesti iz crveno-belog tabora možete pročitati ovde.

Što se Partizana tiče, jedan odlazak će posebno rastužiti i razočarati navijače, a ostale vesti vezane za crno-bele, koji će sutra saznati imena rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, možete pročitati ovde.

Što se tiče Mondijala, posebnu pažnju privukla je povreda Nejmara, tim povodom se oglasio i doktor reprezentacije Brazila. Takođe, danas su navijači videli jedan od najbizarnijih golova u istoriji Mondijala, ali je planetu obišao i slučaj seksualnog uznemiravanja novinarke.

Sve vesti iz Rusije možete pročitati ovde.