9
Fudbal

Serbia's defender Stefan Mitrovic grabbing a flag with Albanian national symbols from remotely operated drone flown over the pitch during the EURO 2016 I qualifying match between Serbia and Albania in Belgrade , Serbia on October 14.2014. (photo: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

KOMPLEKSI PONOVO DOŠLI DO IZRAŽAJA: Nova niska provokacija i neverovatan ‘autogol’ stiže iz Albanije (FOTO)

Objavljeno: 19.06.18 u 23:52

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak će odigrati meč drugog kola E grupe na šampionatu sveta u Rusiji. Protivnik je ekipa Švajcarske, a predigra je odavno počela.

Poznato je već da za Švajcarsku nastupaju Granit Džaka, Valon Behrami, Blerim Džemaili i Džerdan Šaćiri, fudbaleri koji vode poreklo sa Kosova i kojima nije strano da provociraju.

A „podrška“ je ovog puta stigla iz Albanije, tačnije sa stranice „Albanski fudbal“ na Tviteru:

– Upišite svi u svoj kalendar datum 22. jun – Srbija protiv Švajcarske (B tim Albanije). Ovaj meč će sigurno biti napet. Naučimo Srbe da im je poraz deo DNK, navedeno je u objavi.

I dok „Albanski fudbal“ mora da prisvaja tuđe reprezentativce jer je teško poverovati da će sopstvenu selekciju ikada gledati na smotri najboljih, pa su tako Valona Behramija proglasili za „prvog Albanca sa četiri nastupa na Mondijalima“…

…nama ostaje da se nadamo da naši momci u petak od 20 časova u Kaljiningradu neće podleći pritisku i nasesti na provokacije, već da će na terenu prordatiti onaj pozitivan srpski inat i trasirati put ka 16 najboljih timova na svetu.

0
0

9 Komentara

  1. Ja sam na slavi u petak. A slavicu i pobedu. Ako Bog da !!! Brat mi je u Rusiji,rekao sam mu da navija kolko grlo ima. NAPRED SRBIJO !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Кад могу да отимају територију, манастире, људе, историју и културу, могу и друго. Србијо, згази их!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter