0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

DINAMIČNO NA ‘KROVU’: Voždovac predstavio prva dva pojačanja, jedno je iz Partizana (FOTO)

Objavljeno: 19.06.18 u 18:12

‘Zmajevi’ su ojačali bedem pred svojim golom, ali i u veznom redu.

Novi fudbaleri Voždovca su postali Božidar Veličković i Jovan Nišić. Obojica su potpisali ugovore na tri godine. Veličković je rođen 07.01.1995. godine, igra na poziciji štopera i levog beka, mada nije mu strano ni postizanje golova, a poznat je i po asistencijama.

Nastupao je za FK Dolina iz Padine, FK Vršac, FK Dinamo 1945 iz Pančeva. U prvom svom predstavljanju, za zvaničan sajt kluba najavio je samo priču na terenu.

– Voleo bih da se prilagodim zahtevima stručnog štaba, ali i da se izborim za dres i mesto u timu. Sa Voždovcem želim da imamo samo uspešne sezone.

FOTO: FK Voždovac

Jovan Nišić je prošao školu Partizana, a u redove Voždovca dolazi iz Teleoptika, gde je uspeo da pored svog imena ubeleži i pet golova i osam asistencija prošle sezone. Za reprezentaciju Srbije u mlađim kategorijama ima preko 50 nastupa, a igrao je za selekcije do 17 i do 19 godina.

– Presrećan sam zbog dolaska u Voždovac. Radujem se zaista, jer verujem u dalji napredak u karijeri. Ovo je sjajan korak za mene. Kao i svaki novi igrač, želim da se nametnem stručnom štabu, ali i da sa Zmajevima ređam samo uspehe i da se što više radujemo – izjavio je Jovan Nišić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter