3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽREB ZA LŠ: Zvezda malo ranije dobila moguće rivale u prvom kolu

Objavljeno: 18.06.18 u 16:11

Crvena zvezda saznala je danas nešto ranije nego inače imena potencijalnih protivnika.

Jedna od šest ekipa izaći će na crtu našem šampionu.

Evropska kuća fudbala danas je obelodanila predgrupe za sutrašnji žreb, a mogući rivali kluba sa Marakane su Spartak Trnava iz Slovačke, Valeta sa Malte, Alaškert iz Jermenije, Sutjeska iz komšijske Crne Gore, Spartaks Jurmala iz Letonija i Flora Talin iz Estonije. Crvena zvezda biće nosilac u prvom kolu i sigurno favorit protiv pomenutih ekipa.

Najlakši protivnik od ponuđenih je Valeta sa Malte ili Flora iz Estonije, a najveća prepreka sigurno je prvak Slovačke Spartak iz Trnave. Sutra u podne u Nionu biće održan žreb za poslednja dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona, kada će se znati i mogući rival u drugom kolu. Tu Zvezdu čeka znatno teži posao jer nije povlašćena i ići će na Ludogorec, APOEL, Seltik, Astanu, Legiju….

UEFA je odredila i tri grupe za sutrašnji žreb prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Grupa 1
Nosioci: APOEL (Kipar), Karabag (Azerbejdžan), Šerif (Moldavija), TNS (Vels), Videoton (Mađarska)
Nenosioci: Škendija (Makedonija), Didelanž (Luksemburg), Olimpija (Slovenija), Suduva (Litvanija), Torpedo (Gruzija)

Grupa 2:
Nosioci: Ludogorec (Bugarska), Legija (Poljska), Malme (Švedska), Rozenborg (Norveška), Helsinki (Finska)
Nenosioci: Vikingur (Farska Ostrva), Krusejders (Severna Irska), Kork Siti (Irska), Valur (Island), Pobednik pretkvalifikacija

Grupa 3
Nosioci: Seltik (Škotska), Astana (Kazahstan), Crvena zvezda (Srbija), Hapoel Ber Ševa (Izrael), Kukeši (Albanija), Zrinjski (BiH)
Nenosioci: Spartak Trnava (Slovačka), Valeta (Malta), Alaškert (Jermenija), Sutjeska (Crna Gora), Spartaks Jurmala (Letonija), Flora (Estonija)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter