5
Fudbal

VLADIMIR PETKOVIĆ: Niko neće da prizna kvalitet Švajcarske, možda će Srbija!

Objavljeno: 18.06.18 u 11:38

Govoreći posle meča selektor Švajcarske Vladimir Petković je istakao da mu je žao što niko ne priča o kvalitetu njegovog tima, već o tome da su ‘tukli’ Nejmara.

Vladimir Petković je posle meča istakao da je ponosan na svoje momke i da se bod protiv ‘karioka’ zaboravlja i sve misli su uprte ka Brazilu.

– Postoji manjak priznanja za Švajcarsku i šteta je što je tako, nadam se da će sada obratiti pažnju na nas. Protiv Brazila smo pokazali kvalitet… Sada nam predstoji da odmorimo i fokusiramo se na veoma tešku utakmicu protiv Srbije – rekao je Vladimir Petković.

On je govorio i o tome da li su ili ne njegovi puleni ‘tukli’ prvu zvezdu Brazila Nejmara.

– Mnogi od duela sa Nejmarom su bili „čisti“. Imali smo dosta izlazaka „jedan na jedan“ sa Nejmarom, a jedan od zadataka je bio da ga neutrališemo. Moram da podsetim da Brazil ima pregrešt vrhunskih igrača. Bilo je previše kartona, nisam video toliko teških faulova – rekao je Petković.

Švajcarska naredni meč na prvenstvu sveta igra u petak 22.juna u Kalinjingradu od 20 časova protiv Srbije.

0
0

5 Komentara

  1. Petkovicu cobane…pa ti verovatno nemas pojma o zivotu ili si bio na nekom drugom mecu..nemate pojma o fudbalu ni ti ni tvoja Svajcarska..igrate ragbi na terenu.treba vam svima zacepiti usta sa jedno 5 komada pa nastavite praviti satove.a Sacirija deportujte na Kosovo pa neka tamo cisti kupatila stadiona

    0
    0
    Odgovori
  2. OVAJ COVEK JE TOLIKO NEREALAN DA JE TO STRASNO?! BILO JE MNOGO KARTONA KAZE?? PA TOLIKO SE TOLERISALA GRUBA IGRA SVAJCARSKE..NEJMARA SU TUKLI, NAROCITO BEHRANI..ZABORAVLJA PETKOVIC DA SUDIJA U JEDNOM MOMENTU KADA JE PUSTIO PREDNOST NIJE DAO KARTON SVAJCARSKOM IGRACU KOJI JE OBORIO NEJMARA I SKORO MU POCEPAP DRES I GACE..PREMA TOME PETKOVICU ZACEPI!! A GOL STE POSTIGLI POSLE GURANJA SA DVE RUKE I NASKAKANJKE NA PROTIVNICKOG FUDBALERA..CIST FAUL..ALI NEKO ZELI DA PROTEZIRA NEFUDBALSKE EKIPE POUT SVAJCARSKE I ISLANDA..

    0
    0
    Odgovori
  3. Управо се надам да ћемо вам головима и показати колико сте квалитетни. Мада, ето, не морамо вам дати више од 4. Напред Србијо, самељи ове неандерталце умишљене и пошаљи их на дно гдје им је и мјесто!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter