0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Velika pobeda i neočekivani poklon za Kolarova, ogromno razočaranje za Zvezdu i Partizan, novajija stiže iz Rusije na Marakanu

Objavljeno: 17.06.18 u 23:30

Današnji dan je bez ikakve dileme protekao u znaku fudbalske reprezentacije Srbije, koja je na Mondijalu u Rusiji stigla do pobede nad Kostarikom od 1:0.

Strelac jedinog gola bio je Aleksandar Kolarov – ili bolje rečeno golčine (možete ga videti ovde), a ovom pogotku poklonili su se i brojni inostrani mediji. I dok su reprezentativci ovu pobedu posvetili Goranu Bunjevčeviću, strelac gola je dobio više nego zanimljiv poklon od strane domaćina Mondijala.

Utakmica je praćena i u Beogradu, a pogodak Kolarova je očekivano izazvao pravu ludnicu.

Izveštaje sa ostalih mečeva, kao i brojne interesantne vesti – poput gafa Marka Arnautovića, gola Felipea Kutinja ili poruke koju je legenda nemačkog fudbala uputila Srbija možete pročitati u našoj temi posvećenoj Mondijalu.

Za kraj dana ostavili smo analizu mogućih raspleta naše grupe.

Što se tiče Crvene zvezde i Partizana, „večiti“ su dobili jednu očekivanu, ali vest koja sigurno neće prijati ni crveno ni crno-belima.

Nije bilo puno informacija iz tabora dva beogradska velikana, ali će sutrašnji dan zvezdaši dočekati u nešto boljem raspoloženju, pošto bi tada trebalo da bude promovisano jedno od većih pojačanja ovog leta, i to pravo iz Rusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter