11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPOT

HOTSPORT SAZNAJE: Četvrti novajlija – Zvezda sutra dobija pojačanje iz Rusije, ali ne sa Mondijala

Objavljeno: 17.06.18 u 10:40

Nakon Dušana Jovančića, Dejana Melega i Nikole Stojiljkovića, crveno-beli su se dogovorili sa još jednim igračem.

Crvena zvezda se dogovorila sa fudbalerom oko uslova, a ostalo je samo da se uspešno realizuje i obeštećenje.

Kako je HotSport ekskluzivno najavio, Goran Čaušić je bio meta Crvene zvezde. Šampion Srbije je stupio u kontakt sa nekadašnjim mladim reprezentativcem i sutra bi trebalo sve da bude gotovo.

Goran Čaušić je treći prelazni rok na korak od povratka u redove šampiona Srbije i dva puta se odlučio za Osasunu i Arsenal iz Tule, koji neće zadržavati Srbina godinu dana pre isteka ugovora.

– Rusi su prihvatili ponuđeno obeštećenje, a sledi da se sredi papirologija. Pored Čaušića plan je dovođenje Jevtovića iz Antalije. Obnovljeni su pregovori sa Le Talekom i ako ne bude definitivno ostao u konkurenciji za štopera su dva stranca i sve poslove hoćemo da završimo do odlaska na pripreme u Austriju, rekli su iz kluba za HotSport.

Ekipa na Zlatiboru ostaje do četvrtka. Sledi dan odmora i odlazak u okolinu Graca, gde crveno-beli imaju četiri testa pred izlazak u Evropu.

FOTO: STARSPOT
0
0

11 Komentara

  1. OVAJ STO POMENU NEKOG POPOVICA GOLMANA JE POTPUNO LUD.MI IMAMA NAIJBOLJEG GOLMANA U ZADNJIH 30 GODINA.NAMA TREBAJU 2 STOPERA.OVO STO IMAMO SU DRVA

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo je rekao direktor da će doći top stranci na poziciji pleja i centarfora za kvalifikacije lige šampiona. Ovo što je došlo je za rotacije.

    0
    0
    Odgovori
  3. igrač pravi,neko je gore pomenuo čavrića i to mbi bio top.le telek neverujem pitanje dali je to realno.treba iskusan štoper ali babić je ok lik sa savićem dori znam da je potreban još jedan baš kvalitetan,i popovića golmana

    0
    0
    Odgovori
  4. Svaku dobro fudbaler je dobro dosao samo da zna te na svakom mestu u toku minimumpo dva dobra igraca tako je ZVEZDA osvajale Evropu i Svet

    0
    0
    Odgovori
  5. волио би још чаврича и топ 10 и покривени смо на свајкој позицији

    0
    0
    Odgovori
    • Na primer Migel Muriljo na mestu 9.-e i neki strani plejmejker umesto Kange pa da se to lepo uigrava. Ovi što su došli su dobri za rotacije.

      0
      0
      Odgovori
  6. Od svega me najvise raduje sto su obnovljeni pregovori sa LeTalekom. Ako se vrati LeTalek onda nam Caus netreba. Iskreno nikad nisam voleo ovog igraca.

    0
    0
    Odgovori
    • Како можеш не волети некога а ниси га никада гледао. Да јеси требао би да знаш да је штопер као и Пешић, Радоњић….. Битно је да се нешто напише!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter