0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NENAD TOMOVIĆ: Prezadovoljan sam ostankom u Kjevu

Objavljeno: 16.06.18 u 12:33

Srpski defanzivac potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom iz Verone.

Srpski fudbaler Nenad Tomović i zvanično je postao član Kjeva, u kome je prethodne sezone igrao na pozajmici.

Iskusni defanzivac je u timu iz Verone igrao kao pozajmljen igrač Fiorentine i po novom ugovoru, Tomović će dres ’letećih magaraca’ nositi još tri godine, do 2021. uz mogućnost produžetka za još godinu dana.

Kjevo je prošlu sezonu završio na 13. mestu, a Tomović je odigrao ukupno 27 utakmica u prvenstvu, sve kao starter, osim jednom kada je ušao sa klupe.

– Brzo smo se dogovorili. Ova sredina u potpunosti odgovara i meni i porodici i nije bilo potrebe da se bilo šta menja. Uz malo sreće verujem da ćemo se u narednoj sezoni umešati u borbu za gornji deo tabele – ističe Tomović.

Srpski fudbaler kaže da je njegova namera od početka bila da ne napušta Veronu i Seriju A, uprkos brojnim opcijama sa različitih strana.

– Izuzetno sam zadovoljan što ću i dalje nositi dres Kjeva. To je ono što sam hteo od završetka sezone. Bilo je još ponuda, ali sam u dogovoru sa suprugom na kraju odlučio da ostanem u Veroni i Italiji pre svega – rekao je Tomović.

Tomović je prethodne sezone odigrao ukupno 2439 minuta za Kjevo u svim takmičenjima i 68 puta je uspešno osvajao loptu. On je u Italiju stigao iz Crvene zvezde u sezoni 2009/10, kada je potpisao za Đenovu.

U Lećeu je proveo sezonu i po na pozajmici, da bi u Fiorentinu stigao u avgustu 2012. godine. Srpski fudbaler je u Seriji A odigrao preko 200 utakmica i u narednoj sezoni se očekuje da bude jedan od stubova odbrane Kjeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter