12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Nije gotova priča – Zvezda ekstra ponudom pokušava da zadrži mnogo važnog igrača!

Objavljeno: 16.06.18 u 10:45

Dve strane ponovo pokušavaju da sklope sporazum, a odluka bi trebalo da padne u narednih nekoliko dana.

Upornost i ‘ponuda koja se ne odbija’ često kod dogovora sa igračima donosi rezultat, a kako ekskluzivno saznaje HotSport Crvena zvezda pokušava da po svaku cenu jos dve godine u odbrani ima Damijana Le Taleka.

Francuzu ističe ugovor 30. juna sa šampionom Srbije, a pošto nije završio posao sa Monpeljeom, Lokomotivom iz Moskve i PAOK-om, šampion Srbije je otvorio širom vrata defanzivcu za uslove koji su gornji limit.

Razgovori traju, štoper vaga, a postoji šansa da prelomi za vikend i vrati se u Beograd da potpiše ugovor.

U Zvezdi pokušavaju da završe posao što pre svesni da je Le Talek bio stub odbrane uz Vujadina Savića i spremni su da daju 500.000 evra po sezoni plus bonuse.

To je duplo u odnosu na prošlu sezonu i čak bi deo kolača dobio odmah u naredne dve nedelje pošto stiže novac od prodaje Uroša Račića u Valensiju.

Ovaj aranzman je realno otvoren do 22. juna pošto dan kasnije ekipa se seli na završne pripreme u Austriju. Postoje i dve rezervne opcije koje čekaju rasplet ove misije, a ako ona bude uspešna obradovaće se armija navijača čiji je veliki ljubimac Damijan Le Talek.

FOTO: STARSPORT
0
0

12 Komentara

  1. Ne samo u ligi evrope već i u superligi smo dobili neku rekordnu cifru blizu mislim, Treba da ostane Le Talek da idemo u LŠ i pokažemo da se marakani polako vraćaju slavni dani kad smo bili iznad svih 😉 a groblje mi više nije zanimljivo, biće od sada derbi sa vošom, groblje prepuno…..⚽❎❎❎❎❎❎

    0
    0
    Odgovori
  2. Tog vaseg LeTaleka je Ozeg bacao na dupe kao poslednjeg diletanta na derbiju a vi ga hvalite kao velikog igraca. Zato zelim stvarno da se istresete za tu neznalicu pa da crknete skroz! ZaSavica imam respekt jer je korektan covek, igra na iskustvo za nasu ligu je ekstra centarhalf. Medjutim, ne mastajte da je neki veliki mag za velike lige. Jok,brate, kod nas moze da rodje i on kao ozbiljan igrac u kaznenom prostoru.

    0
    0
    Odgovori
  3. Po meni najbolje resenje uigran je sa Savićem i Babićem i odbrana će biti bar kao prošle sezone, a kakva je bila dovoljno govori podatak da smo primili najmanje golova u Ligi Evrope.

    0
    0
    Odgovori
  4. Le Talek..najbolji defanzivac u klubu, jos od Vidica….i ostaje…zao mi je groblja…ustvari nije, bice opet: INDIJA,PAKISTAN…

    0
    0
    Odgovori
  5. Zasto I’m am utisak da bi Crvena zvezda mogla da dozivi sudbinu vaterpolista Beceja. Dugovi veliiki, stlno se kupuje na tone, a jedan rezultat za 12godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter