2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Napadač napušta Zvezdu

Objavljeno: 15.06.18 u 10:40

Ostalo je samo da se dve strane dogovore o raskidu ugovora, posle čega će potražiti novu sredinu.

Pre nekoliko nedelja HotSport je najavio da će uslediti rastanak Crvene zvezde i Vanje Vučićevića posle dve ipo godine pošto napadač nije zadovoljan statusom u klubu posle pozajmice u Borcu i Spartaku.

Mladi napadač juče nije otputovao sa ekipom na Zlatibor, a trener Vladan Milojević mu je dao odrešene ruke da može da napusti redove šampiona Srbije, pa će danas uslediti sporazumni raskid ugovora.

Posle dolaska iz Čukaričkog na sva zvona je najavljivano da će sin bivšeg asa Partizana Nemanje postati okosnica crveno-belih, ali su ga povrede i mala minutaža sprečili da pokaže neosporan potencijal.

Pre „Ljutice Bogdana“ nekoliko klubova iz inostranstva na čelu sa Brondbijem je žele Vučićevića juniora. Ipak, najbolje za obe strane je da svako u novoj sezoni krene svojim putem. Slobodan u izboru nove sredine je i mladi golman Jovan Vićić.

 

0
0

2 Komentara

  1. Svako živi ih je odavno pročitao! Alhemičari koji vode Zvezdu samo lažu mlade igrače, obećavajući im svetlu budućnost, nikada im ne pruže šansu a onda ih pošalju na „pozajmice“ sa kojih se nikada neće vratiti! I tako iz godine u godinu! Ovi licemeri ne „vide“ mlade igrače u prvom timu, ali zato imaju odličan vid kad su u pitanju „kapitalci“ iz Afrike i J.Amerike, i njihovi ugovori! Tu im ju dioptrija podešena do maksimuma!

    0
    0
    Odgovori
  2. a uprava ceka sa pojacanjima,ako uopste moze tako da se nazovu oni koje planiraju,neka ima vremena kad prodamo sve koje mozemo dovescemo one koji hoce da dodju pa nama novci a njima ljubav prema crveno beloj boji

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter