0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KONAČNO – UGOVOR: Filip Đuričić potpisao za novi klub, definitivno ostaje u Seriji A!

Objavljeno: 15.06.18 u 17:48

Gotovo je sa pozajmicama, makar u ovom delu karijere Filipa Đuričića.

Dosta dugo je bivši reprezentativac Srbije tavorio i selio se sa pozajmice na pozajmicu, nikako ne dobijajući šansu u klubu sa kojim je imao ugovor.

Sada, kada je on istekao u Sampdoriji, Filip Đuričić je dobio poziv Sasuola i danas je konačno potpisao ugovor koji je još pre nekoliko dana bio najavljen.

Đuričić je prošle sezone bio na pozajmici u Beneventu, gde je trener Roberto De Zerbi video sa kakvim kvalitetima raspolaže Srbin, pa je po dolasku na klupu Sasuola odlučio da mu prvi potpis bude upravo srpski fudbaler.

Đuričić je bivši igrač Benfike i Herenvena, a zatim su njegovu karijeru obeležile pozajmice u Majncu, Sautemptonu, Anderlehtu i Sampdoriji, koja ga je prvo otkupila, a onda i ponovo poslala na pozajmicu u Benevento.

Spominjalo se i da bi mogao da potpiše za Crvenu zvezdu, jer se i sam izjasnio da su mu drage crveno-bele boje, ali je ipak ovog leta odlučio da ostane u Seriji A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter