0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FILIP KOSTIĆ PRED DEBI NA MONDIJALU: Vreme je za gol

Objavljeno: 15.06.18 u 12:13

Filip Kostić će, nešto više od tri godine pošto je debitovao za reprezentaciju Srbije 7. juna 2015. protiv Azerbejdžana (4:1), drugi veliki „debi“ imati na otvaranju Svetskog prvenstva u Rusiji.

On će u dresu reprezentacije Srbije istrčati na teren protiv Kostarike, gde bi trebalo da bude jedna od glavnih „udarnih igala“ selektora Mladena Krstajića.

Do sada je odigrao 23 utakmice, i dva puta je pogađao mrežu rivala – prvo protiv Republike Irske u remiju na početku kvalifikacija, potom i u pobedi nad Moldavijom 3:0. 

Ostao je Kostić na ta dva gola, ali je novinarima rekao da bi bilo idealno da treći „padne“ u nedelju:

Bilo bi idelano da dobijemo, a ja da dam gol ili asistiram. Vreme je da se upišem u strelce, kao protiv Iraca u Beogradu, rekao je Kostić.

Neće biti lako, pohvalno se izrazio o rivalu, ali…

Kostarika je čvrsta ekipa, moramo da budemo kompaktni i damo sve od sebe da bismo pobedili. Ovo nam je najbitnija utakmica, ako pobedimo, idemo dalje. 

 

Što se tiče ostalih rivala, Brazil je favorit na celom turniru, a između Švajcarske, Kostarike i Srbije…

Odlučiće nijanse, kratko je dodao Kostić.

Naša selekcija u petak leti za Samaru, gde će na „Kosmos areni“ odraditi jedan trening u subotu, pred nedeljni okršaj sa Kostarikancima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter