10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRILIKA ZA OZBILJNU ZARADU: Zvezdin napadač pred velikim transferom!

Objavljeno: 14.06.18 u 17:20

Povratnik se nadao šansi u prvom timu šampiona Srbije, ali niko ne bi imao protiv transfera u kom bi svi bili zadovoljni.

Milan Pavkov nikako da dobije pravu priliku u crveno-belom dresu. Možda se činilo da će to biti od naredne sezone, ali je sve izvesnije da će ponovo promeniti sredinu.

Nakon pozajmice i odlične sezone u Radničkom iz Niša, visoki napadač sada ima ponudu iz Turske, od Trabzona, a pri tome bi ozbiljno zaradio i klub iz Ljutice Bogdana.

Radi se o ponudi od 800.000 evra koliko bi dobila Zvezda, a Pavkov ugovor na pet godina uz zavidnu platu od 400.000 evra po sezoni.

Valja podsetiti da bi od gore pomenutog obeštećenja Radnički iz Niša dobio 30 odsto, što je klauzula u ugovoru igrača kada je pre dve godine prešao sa ‘Čaira’ na stadion ‘Rajko Mitić’.

Pavkov je prošle sezone imao sjajan učinak od 23 gola na 33 odigrane utakmice u Superligi Srbije.

0
0

10 Komentara

  1. Moja preporuka da opet ode u neki do petoplasiranog tima u super ligi i da da gol partizanu tamo i tim golom donese zvezdi titulu kao ove godine u nišu

    0
    0
    Odgovori
  2. Savet Pavkovu! Ni slučajno nemoj da ideš iz Zvezde! Sva mudrost ovog sveta svodi se u dve obične reči: „čekaj“ i „nadaj se“! Ove neznalice koje vode Zvezdu, neče još dugo, a oni su najveći protivnici zvezdinih igrača koji su na „pozajmicama“. Ovi „genijalci“ jednostavno ne veruju u svoje mlade igrače, jer oni su opčinjeni Afrikancima i „ugrađivanjem“ u njihove ugovore! Ti naprimer nisi dobio šansu ni 5 minuta u prvom timu, ali zato su mesta bila unapred obezbeđena za Boaćija, „tog nemilosrdnog strelca iz penala“ i za nestabilnog (na nogama) „kapitalca“ Muhameda Bena, koji je jedino pokazao da je izvanredan na blagajni Zvezde! Promene su na vidiku, a sa promenama i ovi genijalci idu u zaborav, a možda i negde drugo, kada neka revizorska kuća konačno uđe u Zvezdu i malo pročešlja poslovanje! Za sada im je zabranjeno i da prođu pored „Marakane“, a kamoli da uđu u Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori
    • Odavno nisam nista gluplje procitao. Pa merilo su rezultati…pogledaj kakve je Zvezda imala!? Na svim poljima su bili uspesni…a pogledaj i napadace koliko su golova dali…nisu nigde pogresili ljudi koji vode klub. Kapa dole za proslu sezonu, svaki Zvezdas bi potpisao istu i ove, siguran sam!
      Pavkov je dobar…ali ne moze se zameriti sto nije mogao da dobije mesto pored Boacija i Pesica…jer su obojica razvalila. Nekada je to tako…ali sta ces, mesta nema za sve. To su slatke muke, neka tako bude opet sto se mene tice, samo ne sa Pavkovim ovaj put

      0
      0
      Odgovori
      • „Milane“ majstore, ti kada lupiš onda je to stvarno prava grmljavina, ali gluposti! Kažeš da nije Pavkov mogao igrati pored Boaćija?! Ali, shvati coveče da Pavkov nije dobio šansu da odigra ni jednu jedinu urakmicu a „taj strašni strelac iz penala“ Boaći, je od prvog dana imao zacementirano mesto u prvom timu a golove je postizao uglavnom iz penala, sa ili oko gol linije! To su činjenice! U ligi Evrope, Boaći je odigrao svih 6 utakmica (ili 540 minuta) i postigao je samo 1 (jedan) gol, što je bio više nego mizeran učinak! Znaš li zašto je Boaći, u Evropi, postigao samo jedan gol?! Pa, zato što nije bilo penala za Zvezdu! Boaći u Zvezdi za godinu dana, nikad nije napravio dribling na terenu (a, on je napadač), bio je neborben i nije mnogo trčao. Dođe zima, stvorila se velika gužva, dugi redovi u kolonama, od menadžera koji su čekali da kupe Boaćija! Ovi stručnjaci iz Zvezde su licitirali i do 15 milki za tog pravog „kapitalca“. Prođe prelazni rok, kad ono – ćorak! Osta Boaći za sprdnju! Ode on u Kinu za 4 milke! A, znaš li gde je Boaći danas?! Danas je rezerva u Džiang Sunningu, a penala nigde na vidiku!

        0
        0
        Odgovori
        • Pa o kakvim ti cinjenicama pricas majke ti…pa cinjenica je da je i Pesic a narocito Boaci opravdao poverenje, dosao za 0 otisao za 4-5 miliona! Za godinu dana! To sto si ti negde procitao da je neko napisao 15 miliona to je tvoj problem, niko nikada iz kluba nesto slicno nije rekao ni najavio. A to sto on tamo sedi na klupi, to je drugo…i Tevez se nije naigrao tamo za 30 miliona godisnje.
          Ja kazem da ne mogu svi da igraju…a da li je kvalitetniji Pavkov od Boacija, pokazace njegova karijera…da je talentovaniji od njega, nije! A o penalima i slicnom…pa ako je neko igrao namestene utakmice to je onda Nis…u evropi je Boaci malo vise golova dao od jednog…koliko je dao u kvalifikacijama??? A kada kazes da je dao sa linije ili oko linije, meni je jasno koliko ti poznajes fudbal. Pavkov daje golove samo sa 20 metara, a? neozbiljan si…za ovu temu.

          0
          0
    • Коментариши ти руководиоце твога клуба, продаше шпица који није накупио ни 300 минута у првом тиму (19 година). Добро памтим Бари и Токио и од тада сам безуапешно чекао успешну евро-сезону Звезде све до прошле (титула му дође онако, небитна без резултата у Европи). Ако најуспешнији тренер у последњих 25 година предност даје Боаћију, Пешићу, Бену и Јовељићу у односу на Павкова (на кога и није рачунао до сада) то лично поштујем. А ови што критикују све и свашта – нема се ту шта паметно рећи…

      0
      0
      Odgovori
    • Naravno, Dejo ti si u pravu! Pavkov nije dovoljno dobar za Zvezdu, jer se ne može uporediti sa „kapitalcem“ Muhamedom (Benom), standardnom rezervom iz Olimpijakosa! Ovaj „padavičar na terenu“ je imao unapred obezbeđeno mesto u timu i postigao je 7 golova (3 iz penala) a Pavkov je igrao u Radničkom i drugi je strelac prvenstva! Za svakog normalnog koji vodi klub, sve je jasno osim za ove genijalce iz Zvezde! Još jednom se obraćam Pavkovu da ni slučajno ne posluša ove licemere iz Zvezde i napusti klub! Neka u njemu proradi inat, a ovi licemeri-diletanti neće još dugo biti u klubu! Upropastiše našu decu ranom prodajom i slanjem na „pozajmice“!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter