5
Domaći fudbal

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Vozdovac Uros Racic Beograd, 19.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VALENSIJA OZVANIČILA TRANSFER: Račić potpisao, otkupna cena će vas iznenaditi! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.18 u 19:23

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Uroš Račić predstavljen je kao novo pojačanje Valensije.

Kako je HotSport ranije najavio, Račić je u Valensiju stigao za milion i 700.000 evra, a sa Valensijom je potpisao ugovor do 2022. godine.

„Slepi miševi“ su za mladog vezistu ujedno i odredili otkupnu klauzulu, pa će tim koji poželi da Račića dovede bez saglasnosti Valensije morati na ime obeštećenja da uplati vrtoglavih sto miliona evra!

– Velika sreća za mene, ostvarenje sna je dolazak u ovako veliki klub, rekao je Račić nakon predstavljanja.

 

 

0
0

5 Komentara

  1. Dobar posao samo za Valensiju. Mlad igrač solidan a za sitnu lovu. Od toga CZ samo 1,7 mil. ostalo OFK i menadzeru. Za zvezdu prava katastrofa, kupuju Melega, Čaušića, Stojiljkovića…zadržali Milijaša veterana, a daju u bescenje decu talante. Mladi Pavkov neće minuta zabeležiti i bolje da ode u Tirsku na vreme…

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko nestrucnih ljudi komentarise ovakav transfer. Ja smem da se kladim da ce Racic postati dobar igrac. Nisu oni glupi sto su ga uzeli. Talenat ima, ostalo je do nacina treniranja i do jacih utakmica. Kada bude dosao u situaciju da 2-3 puta odigra protiv Reala,Atletika,Barse,Sevilje,Bilbaa i ostalih stecice neophodno iskustvo koje kod nas protiv Surdulice,Javora i ostalih ne moze steci. Ni Grujic nista nije pokazao u Zvezdi pa ga je Liverpul platio tri puta vise. Mozda i pogrese sa Grujicem a mozda bas i ne.Nemaju oni Ilieva ili Adzica za sportskog direktora vec proverene strucnjake koji su debelo placeni.U vremenu kada se frljaju sa parama,Valensija je platila mizerno i dobila mladog talentovanog igraca. U najgorem slucaju ona ne moze izgubiti jer i Sosijedad,Espanjol itd.mogu platiti par miliona t tako da ga Valensija u slabiji klub uvek moze prodati.Inace otkupna klauzula se stavlja svakome u slucaju da igrac eksplodira. Tako je i Sporting za Racu Petrovica stavio 60 miliona a sada ga daje za 100-200 hiljada. Inace Terza radi dobar posao.Dovede Rajkovica iz Jagodine za male pare pa uzme tri miliona, Racic iz OFK-e za dzabd pa uzme dva miliona i 20 procenata,pa Filip Manojlovic,Luka Jovic,Grujic itd.Kakav god da je covek u privatnom zivotu u poslovnom radi odlican posao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter