0
Evropske lige

SPORT NA TV: Srpkinje protiv Argentine u Ligi nacija, ‘Žoc’ juri titulu

Objavljeno: 13.06.18 u 08:55

Dosta bogat sportski program ako se zna da sutra od 17 časova u Rusiji startuje Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Mogli bismo reći da je danas dan odbojke zahvaljujući kanalima Sport kluba. Za nas najinteresantniji meč je u Ligi nacija za devojke gde Srbija od 01.45 posle ponoći igrati protiv domaćina Argentine. Takođe, tu su dueli Kina-Holandija i Južna Koreja – SAD.

Kada je reč o Sport klubu, on nam donosi i peti meč finala koišarkaškog prvenstva Turske gde bi na svom terenu Željkov Fenerbahče mogao da proslavi titulu, jer vodi sa 3-1 u seriji protiv Tofaša. Prenos je od 20 časova. Fudbal je samo jedan na programu ove televizije, a reč je o prvom meču finala plej-ofa za popunu Primere između Numansije i Valjadolida.

Arena sport je u znaku košarke. Prvo od 20 časova na drugom kanalu finale Bundeslige između Albe i Bajerna, a potom od 21 čas prvi meč finala Endesa lige između Real Madrida i Baskonije.

Kada je reč o fudbalu, Arena sport pruža nešto više utakmica, prvo finale dopune Serije A između Frosinonea i Palerma, a onda i dva prenosa brazilske Serije A, koja će se igrati i tokom Mondijala u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter