9
Domaći fudbal

FOTO: Facebook

FLEŠ SA MARAKANE: Zvezda štopera naciljala u Francuskoj, dva stranca u fokusu, ali…

Objavljeno: 12.06.18 u 18:54

Pored igrača Lensa u kombinaciju su još dva stranca, a trener Vladan Milojević želi domaćeg igrča u poslednjoj liniji.

Posle odluke Nemanje Milunovića da ne prihvati ponudu da napusti BATE Borisov pored dogovora dva kluba za obestećenje od 200.000 evra na radaru Crvene zvezde je novi defanzivac. Kako saznaje HotSport, Dušan Cvetinović (29) je jedno od rešenja i defanzivac Lansa ima dobre preporuke da ukolilo želi da napusti drugoligaša, dođe u Beograd. Rođeni Šapčanin je još od 2008. godine u inostranstvu, a internacionalnu karijeru počeo je u švajcarskom Volenu. Zatim je nastupao u Grashopersu, Vaduzu i ponovo u Volenu, odakle se preselio u Haugesund odakle 2015. godine je stigao u Francusku. Ipak, posle jedne sezone usledio je povratak u Norvešku. Nedugo zatim i ‘come back’ u Lens.

U tek završenoj sezoni igrao je standardno upisavši 32 meča u šampionatu i tri u Kupu Francuske. Za 3.180 minuta na terenu postigao je dva pogotka, a sa aktuelnim klubom ima ugovor do juna 2019. godine. Obestećenje nije visoko tako da je Zvezda na potezu.

0
0

9 Komentara

  1. 1. Potreban je jedan rezervni golman umesto Kahrimana
    2. Potrebna su 2 CB (umesto Le Taleka i Frimponga): po meni treba jedan domaći sa stranim iskustvom (npr. A.Pantić) i jedan dobar stranac;
    3. Potrebna su 2 CM/DM (umesto Donalda, Račića i Ilića uz prisutne Jovičića i Krstičića): došao je već Jovančić dakle treba još jedan po mogućstvu domaći „stranci“ zvezdaši (ne preko 27g da bi se zaradilo prilikom budućih transfera) poput G.Čaušića ili S.Mijailovića ;
    4. U napadu ako ostane Pešić dovoljan je i Stojiljković a ako Pešić ode – još jedan dobar napadač stranac koji je u formi i.za koga ne treba štedeti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Po meni je Aleksandar Pantić bolje rešenje s obzirom da je u najboljim igračkim godinama (26g), zvezdaš a ima iskustvo iz španske Primere. Nije igrao baš nešto za Dinamo Kijev ove godine što znači da bi ga Dinamo verovatno pustio bar na pozajmicu sa mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone (kao i za S.Babića).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter