7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ ISKRENO: Bio bih zadovoljan i Ligom Evrope, ne brinem za Stojiljkovića…

Objavljeno: 11.06.18 u 18:32

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić takođe se obratio medijima na prvoj prozivci igrača aktuelnog šampiona Srbije.

– Očekivanja su uvek ista, osvajanje šampionske titule kao prioritet i što duži opstanak u Evropi. Ove godine startujemo u kvalifikacijama za Ligu šampiona i učinićemo sve što je sa naše strane da ostvarimo što bolji rezultat. Lično, bio bih zadovoljan i plasmanom u Ligu Evrope da ponovimo prošlogodišnji uspeh. Ali, kao profesionalci moramo da idemo na najveće ciljeve i pokušamo da uđemo u Ligu šampiona, to smo i rekli igračima u svlačionici – počeo je obraćanje Zvezdan Terzić.

Terzić trenutno radi na pojačanjima za narednu sezonu, pa nisu izostala pitanja vezana za transfere, a najviše javnost zanima dolazak Nikole Stojiljkovića.

– Danas završavamo papirologiju oko Stojiljkovića, Jovančić je potpisao, Meleg je tu. Očekujem Stojiljkovića već sutra na treningu, tako da ne brinem – obradovao je navijače Terzić.

– Neće biti još puno dolazaka, naš je bio primarni cilj da sačuvamo kostur prošlogodišnje ekipe, to smo uspeli osim odlaska Le Taleka, što mi je žao. Štoper će sigurno doći, a možda dođe još jedan ili dva igrača pored njega. Radimo na tome, imamo u planu dva ili tri igrača i taj koji dođe biće sličnih ili još boljih kvaliteta nego što je bio Le Talek – podvukao je Terzić.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

7 Komentara

  1. ЛЕ групна фаза би био огроман успех. Само напред Терза, имаш нашу подршку !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Terzo majstore, imaš podršku od „noćnih jastrebova“! Dovedi nam još barem jednog igrača kao što je Frimpong, rezervni štoper Napretka! Terzo, ni za živu glavu ne dozvoli da odu Milijaš i Muhamed Ben! Sa njima sigurno ulazimo u grupnu fazu LE, uz napadačku taktiku Milojevića, iz utakmice protiv CSKA!

      0
      0
      Odgovori
  2. Svake godine ovi miljenici velikog vođe, koji vode Zvezdu, rade iste stvari! Pa svi to vidimo koji razmišljamo mozgom! Na početnim pripremama pozovu svoje mlade igrače koji odrade ono ubitačno trčanje. Kada dođe druga faza priprema i odlazak u Sloveniju (jer oni nisu čuli za srpske centre Zlatibor, Kopaonik, Stara planina i druge), tada polovina mladih igrača otpadne, jer ovi „genijalni vizionari“ ne vide svoje mlade igrače u Zvezdi! Onu drugu polovinu mladih igrača pošalju na „kaljenje“, sa kojeg se niko nikada nije vratio, u zadnjih 5-6 godina! Za to vreme dovedu Afrikance kojima našminkaju biografije i obezbede rezervisana mesta u prvom timu! Ali, ovi „genijalni vizionari“ treba da se sete latinske sentence, koja kaže: “Sve dođe i prođe, samo promena je večna“!

    0
    0
    Odgovori
  3. inspektore radiša, šteta što ti ne radiš u zvezdi, ti bi umesto afrikanaca da zamene le taleka doveo ramosa, pošto vidim da si veliki fudbalski stručnjak. uostalom crnci imaju bolje fizičke predispozicije, brži su i imaju više snage od naših, jedina mana je što ne razumeju naš jezik

    0
    0
    Odgovori
    • Poštovaoci lika i dela afro-fanatika Terzića, njegovi epigoni i „drveni advokati“, pod šiframa „Ja“ i „nubara“, se ponovo javljaju i brane gluposti i ono šta je neodbranjivo! Ali, da vam još jednom objasnim! Zvezda kupuje „kapitalce“ iz Afrike, a fudbaleri iz Afrike ne prolaze škole fudbala jer tamo ne postoje, oni su goli naturščici, koji ne znaju ni osnovne stvari! Ali, crnci rođeni u Francuskoj ili npr. Engleskoj, koji prođu fudbalsku školu su sasvim druga priča, jer su barem odlično potkovani iz taktike, zalažu se, odrađuju presing. Za ove „kapitalce“ koji dolaze direktno iz Afrike, je sve ovo misaona imenica, jer apsolutno ništa ne znaju, zato ih niko i neće u Evropi, nego dolaze u Zvezdu gde zauzimaju mesta našim mladim igračima, koji su za njih doktori fudbala! Primer: učinak ovih „kapitalaca“, Mbođ, Onjilo, Aučo, Frimpong, Kanga, Boaći, Muhamed Ben.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ona 2 ili 3 igrača na čije dovođenje radi ovaj afro-fanatik su sto posto 2 ili 3 „kapitalca“ iz Afrike ili J.Amerike, koje niko normalan u Evropi ne želi. Prvo su nam zamazali oči sa Jovančićem, Melegom i Stoji9ljkovićem a onda ćemo dobiti pravu poslasticu u liku 2 ili 3 „kapitalca“. Pre odlaska u Austriju na pripreme, Zvezda će se odreći svih onih igrača koji su bili na „pozajmicama“ kao i svih mladih igrača, kao Veljka Nikolića, Damjana Gojkova, Stefana Cvetkovića, Dejana Joveljića, Erakovića, Vučićevića i mladog Terzića! Njima će biti ponuđeno da odu na „pozajmice“, odnosno u zaborav! Ko ne veruje, brzo će se uveriti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter