Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić takođe se obratio medijima na prvoj prozivci igrača aktuelnog šampiona Srbije.

Povezane vesti

– Očekivanja su uvek ista, osvajanje šampionske titule kao prioritet i što duži opstanak u Evropi. Ove godine startujemo u kvalifikacijama za Ligu šampiona i učinićemo sve što je sa naše strane da ostvarimo što bolji rezultat. Lično, bio bih zadovoljan i plasmanom u Ligu Evrope da ponovimo prošlogodišnji uspeh. Ali, kao profesionalci moramo da idemo na najveće ciljeve i pokušamo da uđemo u Ligu šampiona, to smo i rekli igračima u svlačionici – počeo je obraćanje Zvezdan Terzić.

Terzić trenutno radi na pojačanjima za narednu sezonu, pa nisu izostala pitanja vezana za transfere, a najviše javnost zanima dolazak Nikole Stojiljkovića.

– Danas završavamo papirologiju oko Stojiljkovića, Jovančić je potpisao, Meleg je tu. Očekujem Stojiljkovića već sutra na treningu, tako da ne brinem – obradovao je navijače Terzić.

– Neće biti još puno dolazaka, naš je bio primarni cilj da sačuvamo kostur prošlogodišnje ekipe, to smo uspeli osim odlaska Le Taleka, što mi je žao. Štoper će sigurno doći, a možda dođe još jedan ili dva igrača pored njega. Radimo na tome, imamo u planu dva ili tri igrača i taj koji dođe biće sličnih ili još boljih kvaliteta nego što je bio Le Talek – podvukao je Terzić.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski