2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNA PRIČA: Poznati srpski štoper uzima ruski pasoš i menja reprezentaciju, najavio da ga Krstajić neće voditi na SP

Objavljeno: 11.06.18 u 23:51

Dobro srpskom fudbaleru, dobro Fudbalskom savezu Rusije koji ‘kuburi’ sa štoperima.

Bivši defanzivac Crvene zvezde je sasvim izvesno završio igranje za reprezentaciju, Srbije.

Nemanja Pejčinović će prema pisanju ruskih medija početi novu reprezentativnu karijeru pošto se radi na tome da Srbin dobije ruski pasoš, a prema tamošnjim izvorima se ističe da bi Srbin papire najkasnije trebalo da dobije do septembra.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je triput nosio dres A selekcije naše zemlje, a neposredno pred objavljivanje šireg spiska Mladena Krstajića za Mondijal, Pejčinović je poručio:

– Sigurno neću biti u reprezentaciji Srbije na Mundijalu, kazao je srpski štoper za ‘Izvestiju’, da bi potom usledilo pitanje novinara zbog čega je takva situacija, a Nemanja Pejčinović je rekao:

– Zato što me ne zovu u reprezentaciju, kazao je nekadašnji defanzivac Zvezde i dodao da je uveren da neće stići poziv.

Ruski štoperi Sergej Ignaševič i braća Berezutski ukupno imaju 108 godina, te je nova snaga ispred golmana ruske reprezentacije neophodna, a Pejčinović bi bio pravi izbor sudeći prema njegovim sjajnim igrama u Rusiji.

Međutim, postoji protokol FIFA koji bi morao da prođe Pejčinović kako bi zaigrao za Rusiju, pošto je već imao nastupe u seniorskoj selekciji druge zemlje, u ovom slučaju Srbije.

FOTO: FC LOKOMOTIV MOSCOW

 

0
0

2 Komentara

  1. Nek ti je sa srecom ako ti oni ne daju idi u crnu goru pa ako tamo ne daju probaj u bosnu. Po cemu si zasluzio da te pozove

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter