9
Evropske lige

FOTO: FK Vojvodina

GOTOVO JE: Ilija Stolica potpisao, u utorak promocija!

Objavljeno: 11.06.18 u 18:34

Mladi srpski stručnjak pronašao je novi angažman nakon što je napustio kormilo Vojvodine.

Pojavila se informacija da bi Stolica mogao u Partizan, ali će pomenuti trener karijeru nastaviti u slovenačkoj Olimpiji.

Na svom zvaničnom sajtu, kao i društvenim mrežama, Olimpija je objavila da će Ilija Stolica preuzeti ekipu, a zvanična promocija zakazana je za utorak kada će Srbin održati i konferenciju u Ljubljani.

Nakon što je pre sedam godina završio igračku karijeru, Stolica je sa trenerskim radom počeo 2014. godine kao pomoćnik u U16 selekciji Srbije. Potom je bio i asistent u Partizanu, da bi onda krenula njegova ‘samostalna karijera’. Vodio je U16 i U17 selekcije Srbije, kao i Voždovac i pomenutu Vojvodinu.

0
0

9 Komentara

    • O cemu breee ti zemljace pricas! Kod Stolice nema ni m od “menadzerisanja” te vrste…U Vosi ga cene kao niko ga do sad! A covek je izgubio novac jer dade ostavku.

      0
      0
      Odgovori
    • Vrhunski centarfor bio a sada je vrhunski trener! Realno ima samo jednu manu: što je igrao u PFC i što je pošteno uzeo titulu! :))))

      0
      0
      Odgovori
    • Mi ne zaslužujemo ovakve vrhunske trenere i ljude…Tvoj komentar to potvrdjuje…Prosto navijacka ostrascenost tvoj komentar ne pravda…Ja sam veliki zvezdas i mnogo cenim Stolicu! Jer je nemoguce drugacije! Jbg…zbog takvih kao ti iz ove nase zemlje i beze najtalentovaniji i pre oni retki “nenormalno” za nase uslove i svest vredni i posteni kakav je Stolica!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter