0
Fudbal

FUDBAL SA DRUGE PLANETE: Brazilci se igrali sa Austrijom, nova velemajstorija Nejmara – poslao ‘po burek’ Srbina! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.18 u 18:08

Utakmica u kojoj su opet pokazali da imaju ‘ono nešto’ što nijedan drugi učesnik Mondijala nema.

Brazil je na poslednjoj proveri pred Svetsko prvenstvo sa 3:0 porazio Austriju.

Videlo se u igri Brazilaca da jedva čekaju početak Mondijala u Rusiji. Prvi gol na utakmici postigao je Gabrijel Žezus, nakon čega su se Austrijanci bunili aludirajući ofsajd. I jeste bio Žezus najbliži golmanu Austrije nakon šuta Marsela i odbitka, ali je na putu do Sitijevog kreativca lopta zakačila i jednog igrača Austrije.

Drugi gol na meču, remek delo Nejmara. Fudbaler PSŽ-a je na ivici kaznenog prostora primio loptu, jednostavno nije želeo da šutira odmah, već da se poigra sa Aleksandrom Dragovićem koji je stao ispred njega. ‘Izvozao’ ga je Nejmar tako da je Srbin završio na travi, nakon čega je Brazilac lepim udarcem duplirao vođstvo.

(Izvor: YouTube/WADIM)

Konačan ishod postavio je Kutinjo u 69. minutu posle verovatno i najlepše akcije na utakmici. Dosta igrača Brazila je učestvovalo, a poslednji udarac zadao je fudbaler Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter