0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

IZJEDNAČENI: Bane Ivanović stigao Dejana Stankovića

Objavljeno: 09.06.18 u 17:35

Meč protiv Bolivije ostaće upamćen i po jednom statističkom podatku, a vezan je za nekadašnjeg kapitena Branislava Ivanovića.

Spekulisalo se o tome da je Branislavu Ivanoviću oduzeta kapitenska traka kako bi bio odstranjen iz nacionalnog tima i ne bi uspeo da prestigne rekordera po broju nastupa za ‘A’ tim Dejana Stankovića. Naravno, to su bile samo gluposti, jer evo danas defanzivac Zenita sustiže svog bivšeg reprezentativnog saigrača.

Branislav Ivanović odigraće danas 103. meč za Srbiju koliko ima i legendarni Dejan Stanković. Naravno, Bane će imati već na Mondijalu šansu, tačnije protiv Kostarike da se osamostali na prvom mestu po broju nastupa za nacionalni tim.

Branislav Ivanović je za reprezentaciju debitovao još 8. juna 2005. godine kada je tadašnja reprezentacija Srbije i Crne Gore u Torontu igrala protiv Italije 1:1. Strelac za naš tim bio je Nikola Žigić.

Od velikih takmičenja igrao je na Svetskom prvenstvu 2010. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter