6
Domaći fudbal

Fudba Super Liga Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Rad from left Marko Gobeljic Uros Racic Srdjan Babic Vujadin Savic Filip Stojkovic Aleksandar Pesic Luka Adzic Richmond Boakye Beograd, 18.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RASTANAK SVE IZVESNIJI: Zvezda odredila cenu napadaču

Objavljeno: 08.06.18 u 12:33

Crveno-beli mogli bi da zarade lepu svotu prodajom jednog od najboljih igrača.

Kako sada stvari stoje dolaskom Nikole Stojiljkovića rastanak sa standardnim igračem je sve izvesniji.

Aleksandar Pešić, najbolji strelac domaćeg prvenstva blizu je rastanka sa šampionom. Za ovog napadača vlada veliko interesovanje, najviše iz Kine, Rusije i Belgije. Minimalna cena koju će klub koji želi da vidi Pešića u svojim redovima morati da plati iznosi  pet miliona evra.

Rukovodstvo crveno-belih ušlo je u rizik dovođenjem ovog igrača za 750 hiljada evra letos iz Atalante, ali kako sada stvari stoje to će se višestruko isplatiti crveno-belima.

0
0

6 Komentara

  1. Naravno da vredi minimalno 5 do 7 miliona čovek dao preko 25 golova i 10 do 15 asistencija prava gol mašina… A to sto vi iz CRNO BLOG SVETA imate mržnju i kompkekse to JE VAŠ PROBLEM GDK Anonimni ti si dečko za žešću terapiju VIJUGE TI IZUMIRU

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko je lud da za izvođača penala i jednog od javećih foliranata da toliki novac, Zvezda ni za Boačija nije dobila pet miliona, nego 4,5.

    0
    0
    Odgovori
    • Psssssttttt… Ako je mega Suma plaćen 1,6 miliona, ovaj vredi 10 milki…
      Samo ti u svoje, ovaj vojno, dvorište gledaj…

      0
      0
      Odgovori
      • Ovaj ne vrijedi ni tih 1,6 miliona koliko je Partizan dao za Sumu i pogriješio. Golove koje je postizaio uglavnom iz penala i u namještenim utaknmicama ne vrijede ništa. U Evropi na 13 mečeva jedasn gol. Velika produkcija nema šta. Ako je tebi jedini argument Suma onda je potpuno jasno da i ti znaš da ne vrijedi ništa, ane pet miliona.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter