7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HS IZ MENADŽERSKE AGENCIJE: Račić u ponedeljak u Valensiji, evo koliko ide Zvezdi…

Objavljeno: 08.06.18 u 21:46

Crvena zvezda završava veliki posao kada je reč o prodaji igrača, lepa zarada pred početak prelaznog roka.

Kako je HotSport jutros najavio, sada potvrđuje. Uroš Račić od ponedeljka bi trebalo da bude novi fudbaler Valensije. To je za HotSport potvrđeno u menadžerskoj agenciji koja zastupa mladog fudbalera.

Račić je dugo pod lupom klubova iz Evrope, a pored ponuda Bolonje i Genta postignut je dogovor da igrač karijeru nastavi u Valensiji. U ponedeljak sledi odlazak na preglede i potpis ugovora – potvrđeno je za HotSport iz menadžerske agencije koja zastupa mladog reprezentativca Srbije.

Kraljevčanin će se obavezati na četvirogodišnju vernost „slepim miševima“ do juna 2022. godine i pridružiće se Nemanji Maksimovuću, a Zvezdi pripada dva miliona evra. Lepa zarada, nema šta…

Pomogao: Darko Noveski

0
0

7 Komentara

  1. Lažne demagoške priče! Ovo nije tačno! Pa, valjda ovi iz Valensije nisu vesla sisali pa da kupe mačku u đžaku, za 2 miliona evra! Račić nije standardnan igrač, već je možda nekih petnaestak puta ušao kao zamena! I sada ispada da će Valensija da da 2 miliona evra za zvezdinu rezervu?! Ovo je smešno! Ov o jednostavno ne pije vodu! Ov o je dokaz da se zvezdini alhemičari bave mutnim poslovima!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemoj te zezati,za te pate dolaze ekstra klase u nasu ligu,a vi ovog silju za te pare to je zaista pretplscena cenna za ovog tako reci igraca koji nije odigrao ni jednu celu utakmicu za prvi tim ,i ko ga je uopste zagrizao iz evrope kada ovaj nije uopste ni igrao nego menadzeri sami lupaju cifre posto niko se ne peca,pa sad kao naivna valensija sr upecala,jedino ako neko ima para za bacanje taj ce platiti ovu tarifu za totalnog anonimusa za fudbal!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Дечко вреди много више и мислим да ће то и доказати. Неоправдано оспораван (много трчи, у дефанзиви одличан, често учествује у самој завршници што и није својствено задњим везним, одличан шут – мана: лошији кратки пасови).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter