1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV ŠOK ZA NEMCE: Povredio se superstar svetskih šampiona – ništa od Mundijala?! (FOTO)

Objavljeno: 07.06.18 u 00:10

‘Panceri’ bi bez njega bili veoma oslabljeni i odbrana titule bila još teži poduhvat.

Kada ‘Bild’ objavi ovakvu vest, onda definitivno nije ‘novinarska patka’ niti je bezazlen slučaj. Ugledni nemački list pustio je informaciju da Mesut Ozil ne trenira sa ostatkom tima već četiri dana i da je njegovo učešće na Svetskom prvenstvu pod velikim znakom pitanja.

U pitanju je ozbiljna povreda kolena koju je ‘plejmejker’ Nemaca zaradio u meču protiv Austrije u kom su ‘panceri’ poraženi od velikog rivala rezultatom 2:1.

‘Bild’ navodi da je na današnjem treningu Ozil radio individualno i bazirao se na spravama za održavanje kondicije, a iz Fudbalskog saveza Nemačke poručili su da se radi o povredi leđa.

Međutim, pre će biti da je u 42. minutu meča protiv Austrijanaca Ozil pao na zemlju, uhvatio se za koleno i dugo se previjao na travi.

Sada je pitanje ko će ga zameniti u slučaju da ne bude mogao da zaigra u Rusiji. Kao glavni pretendenti figuriraju Marko Gojs, Ilkaj Gindogan i Leon Gorecka, mada nijedan od njih nije takav tip igrača sa pregledom igre kao vezista Arsenala.

Zato bi njegovo odsustvo bilo ogroman hendikep za šampionski tim Joakima Leva.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter