0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

‘TO SE NIKADA NIJE DOGODILO’: Salahov menadžer negirao navode o Barseloni

Objavljeno: 06.06.18 u 23:30

Menadžer egipatskog fudbalera Mohameda Salaha negirao je danas navode medija da je svog klijenta ponudio Barseloni.

Španski ‘As’ preneo je da je menadžer Rami Abas Isa ponudio Barseloni Salaha, ako taj španski klub ne uspe ovog leta da dovede Antoana Grizmana iz Atletiko Madrida.

– To se nikada nije dogodilo – naveo je Rami Abas Isa na Tviteru.

Salah je imao odličnu sezonu u Liverpulu, postigao je 42 gola u svim takmičenjima i za njega su zainteresovani najveći evropski klubovi, ali nije poznato da li je Barselona medju njima.

AS je naveo da bi Liverpul tražio više od 100 miliona evra za Salaha.

Barselona i Liverpul su poslovali ove godine, nakon što je engleski klub u januaru prodao Filipea Kutinja.

Salah se oporavlja od povrede ramena koju je zadobio u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida i pokušava da se spremi za utakmice reprezentacije Egipta na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

On je 26. maja u Kijevu, u 30. minutu utakmice protiv Reala morao da napusti teren pošto je posle duela sa protivničkim igračem Serhijom Ramosom, koji ga je snažno povukao za ruku, pao na rame i povredio se.

Ramos je rekao da nije kriv za Salahovu povredu i dodao da se dopisivao sa egipatskim napadačem. On je rekao i da je Salah trebalo da primi injekciju protiv bolova kako bi mogao da nastavi utakmicu.

Selektor Egipta Ektor Kuper kritikovao je Ramosa zbog te izjave.

– Ja nisam lekar, ne znam da li je (Serhio) Ramos lekar, ali radi se o igraču koji je igrao u finalu i povredio se – naveo je Kuper, preneo je sajt ‘Gol’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter