0
Domaći fudbal

Fudba Super Liga Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Rad from left Marko Gobeljic Uros Racic Srdjan Babic Vujadin Savic Filip Stojkovic Aleksandar Pesic Luka Adzic Richmond Boakye Beograd, 18.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZNAČI LI OVO DA OSTAJU: Standardni prvotimci Zvezde treniraju zajedno i na pauzi

Objavljeno: 05.06.18 u 21:55

Trio crveno-belih održava formu i na odmoru, kako bi bili što spremniji za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Na društvenoj mreži Instagram štoper kluba iz Ljutice Bogdana objavio je zanimljiv video. Naime na tom snimku se vidi kako on sa svojim kolegama Filipom Stojkovićem i Aleksandrom Pešićem trči na traci i tako održava formu pred izuzetno težak period i gust respored koji očekuje crveno-bele.

Podsetimo Zvezda je ove sezone osvojila svoju 29. šampionsku titulu, a ova tri momka imala su itekako veliki udeo u tome. Da li će ostati na Marakani i pomoći voljenom klubu da dođe do treće zvezdice u narednoj sezoni ostaje da se vidi, s’obzirom da će sigurno vladati veliko interesovanje za sva tri igrača u narednom periodu.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter