1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SA VRHA ČUKARIČKOG ZA HOTSPORT: Lalatović da obrazloži izjavu da nije imao podršku kluba na Banovom brdu

Objavljeno: 05.06.18 u 21:20

Dosta prašine je podigao odlazak mladog srpskog stratega iz redova Čukaričkog.

Nenad Lalatović nije uspeo Brđane da uvede u evropske kvalifikacije, te su se putevi razišli.

Ali, bivši igrač i trener Crvene zvezde će ipak voditi jedan srpski tim u kvalifikacijama za Ligu Evrope. I to niški Radnički u kojem je juče predstavljen kao novi trener.

Za domaće medije je kao razloge za odlazak sa Banovog brda Lalatović izdvojio dve stvari, to što je Čukarički ‘klub bez navijača’, a i što nije imao podršku sporstkog sektora. Jedan od ‘prvih’ ljudi Čukaričkog, Vladimir Matijašević, sportski direktor Brđana, samo se kratko osvrnuo na takvu izjavu bivšeg trenera, u nadi da će uskoro uslediti obrazloženje Nenada Lalatovića.

– Stvarno ne bih imao šta da kažem na tu njegovu izjavu, najbolje je da Lalatović sam to obrazloži, kratko je za HotSport poručio sportski direktor Čukaričkog.

0
0

1 Komentara

  1. Taj Lalatovic je takav strasan licemer i prevrtljivac da reci nemam.Da obrazlozi on Cukarickom i onaj ispad sa decom u Zvezdinim dresovima,sram ga bilo,on prica o nemanju podrske.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter